Sylvie Meis haar carrière

Presentatrice, actrice en model Sylvie Meis kennen we al langer dan vandaag. Haar eerste tv-verschijning was dan ook in 1997 met een figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. We kunnen wel stellen dat dit goed voor haar uitpakte, want in 1999 begon zij met presenteren, waarna zij ook in een aantal films te zien was. Datzelfde jaar kreeg zij een relatie met voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze uiteindelijk trouwde en een zoon mee kreeg. Tijdens Sylvie haar relatie met Rafael was zij vooral te zijn op de Duitse televisie en daar heeft zij dan ook flink gescoord, want tegenwoordig is Sylvie vooral op de Duitse buis te zijn en presenteert zij onder de Duitse versie van Love Island.

 

Haar Lingerie-collectie bij ALDI

Naast haar werk als presentatrice, actrice en model heeft dit bezig bijtje ook een eigen onderneming en heeft zij al meerdere malen haar eigen lingeriecollectie bij ALDI in Nederland en Duitsland verkocht. Deze collecties zijn ieder jaar een regelrechte hit. Niet alleen omdat de setjes er mooi uitzien, maar ook omdat Sylvie Meis het boegbeeld van deze campagne is en op Instagram fantastische foto’s van zichzelf plaatst in de lingerie en bikini’s van ALDI.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis indrukwekkende bikini-foto Instagram

Doordat Sylvie in Nederland en Duitsland een fenomeen is geworden, zorgt dat er ook voor dat zij ontzettend populair is op sociale media. Zo heeft zij maar liefst 1.4 miljoen volgers op Instagram die zij regelmatig verrast met de leukste foto’s op exotische bestemmingen en in lingerie en nu is het weer raak. Sylvie Meis plaatste namelijk een indrukwekkende foto in bikini op Instagram, waarbij zij knallend het nieuw jaar in gaat. Ondanks dat Meis inmiddels al  44 kaarsjes heeft mogen uitblazen, weet zij haar killerbody nog altijd te behouden. Netjes!

Kortom, wij vinden Sylvie nog steeds een van de mooiste vrouwen van Nederland. Oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)