De carrière van Sylvie Meis

Sylvie Meis werd op 13 april 1978 geboren in het Noord-Brabantse Breda. Ze is bekend als presentatrice, actrice en model. Sylvie is deels van Indische afkomst en groeide op in Zundert. Haar carrière begon in 1997 met een figurantenrol in Goede tijden, Slechte tijden. In 1999 begon ze als presentatrice bij Fox Kids en presenteerde verschillende programma’s, waaronder de Smiths 24 Games en Pokémon Flippo Update.

Sylvie heeft vele prijzen gewonnen, waaronder ‘tv-babe van het jaar’ in 2002 en mooiste vrouw van Nederland volgens FHM in 2003. Een indrukwekkend cv, maar Sylvie kennen we vooral toch ook als de ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart, en Sylvie’s daaruit voortgevloeide vermeende voorliefde voor miljonairs. Zo stapte ze in 2020 korte tijd in het huwelijksbootje met de Duitse miljonair Niclas Castello, en sinds kort is ze samen met een andere miljonair, Wim Beelen. Hij heeft een geschat vermogen van € 155 miljoen.

Sylvie poseert vol trots met nieuwe lingerie voor ALDI

Sylvie wordt bovenal gekenmerkt door haar indrukwekkende figuur. Iets wat menigeen in de smaak valt: ze heeft 1,4 miljoen volgers op Instagram. Met die volgers deelt ze nu een gewaagde foto, waarop ze poseert met door haar zelf ontworpen lingerie voor supermarktketen ALDI. Bekijk de foto hieronder.

Sylvie Meis
Via Instagram: @sylviemeis