Suzanne Schulting op de schaatsbaan

Al van kinds af aan was Suzanne Schulting te vinden op de schaatsbaan. Toch was dit niet haar eerste sport. De vader van Suzanne zette haar en haar zussen namelijk eerst op tennis, maar dit was niet echt een goede keus voor haar. Suzanne had namelijk helemaal geen balgevoel en dus ging ze weer van de sport af. Al snel kwam schaatsen aan de orde. Hier was Suzanne niet van we te slaan. Niet alleen vond ze het hartstikke leuk, ze was er ook nog eens heel goed in. Het maakt niet uit wat ze doet op het ijs – al is het shorttrack of langebaanschaatsen – alles kan ze.

Vanaf haar 18e won Suzanne al gouden medailles. Ook op haar 19e sloot ze de Europese kampioenschappen met goud af. Op de 1000 meter shorttrack haalde ze zelfs twee keer achter elkaar goud op de Olympische Winterspelen. In 2026 is er een nieuwe kans om reeks voort te zetten.

Het privéleven van Schulting

Wat je vaak bij sporters ziet, is dat zij een relatie zoeken in hetzelfde wereldje. Dat is bij Suzanne Schulting alleen niet het geval. Suzanne heeft namelijk een relatie met Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. Sam werkt bij Vandaag Inside en daar heeft het koppel elkaar ook ontmoet. Suzanne ging namelijk naar Vandaag Inside en daar raakte ze aan de praat. Dit bleek zo goed te gaan, dat er een relatie uitgebloeid is.

De Instagram van Suzanne gaat ook hard

Suzanne is dus niet alleen actief op de schaatsbaan, maar ook op social media. Haar Instagram staat vol met leuke shots van haar carrière en privéleven. Suzanne heeft nu dan ook bijna een miljoen volgers! Haar laatste post is een foto van haar in een erg opvallende en kleine outfit. Je ziet haar in een kleine top en een trainingsbroek. De top is geel en de broek fel groen. Onder deze outfit heeft ze groene puntige hakken aan. Je kan door haar kleine top haar killerbody erg goed zien in de spiegel.

Benieuwd naar deze foto? Je vindt ‘m hieronder:

suzanne schulting instagram
Instagram Suzanne Schulting