Gratis films kijken online

Aah, de wereld van de online steamingsdiensten. Met een beetje goede online streaming website haal jij meer uit je internetervaring. Misschien heb jij weleens genoeg van al dat Netflix-geweld. Je kan natuurlijk altijd op youtube een volledige film opzoeken, maar de kwaliteit kan dan wel verschillen. Wie goed het wereldwijde web afstruint, zal de nodige online platforms vinden. Een aantal daarvan zijn nog gratis ook. Wij hebben hieronder een lijst gemaakt van de beste streaming websites waar gratis films kijken en gratis series kijken jou mogelijk gemaakt wordt. Hieronder vind je onze lijst van de beste streaming websites. Check ook deze Game of Thrones spin-off die bevestigd is.

Popcorn Time

Wellicht de bekendste van de streamingdiensten voor het gratis films kijken is Popcorn Time. Popcorn Time heeft een relatief breed aanbod en een goed werkend platform. De dienst dient gedownload te worden van het internet. Popcorn Time beroept zich op het zogenaamde BitTorrent-protocol en draagt in tegenstelling tot betaalsites als Netflix en Amazon Video geen auteursrechten af. Er zijn in het verleden wel boetes uitgedeeld voor het gebruik van Popcorn Time, dus het gebruik van een VPN is je aangeraden.

gratis films kijken

Snagfilms

Het grootste voordeel wat betreft gratis films kijken van Snagfilms is dat ze een aanbod van meer dan 5000 titels hebben. Daar ben je dus wel even zoet mee. De meeste titels daarvan zijn minder bekend, maar dat betekent ook dat er genoeg te ontdekken valt. Snagfilms is een onafhankelijk platform dat door advertenties ondersteund wordt en ze bieden voornamelijk documentaires en indiefilms aan. Snagfilms heeft daarnaast een aanzienlijke aanbod aan series. Hun dashboard doet daarbij een beetje denken aan dat van Netflix.

gratis films kijken

PopcornFlix

Bij PopcornFlix is geen account of abonnement nodig. De dienst maakt in plaats daarvan gebruik van reclames. Ook op PopcornFlix is het assortiment behoorlijk breed. Een deel hiervan is B-films, maar met een beetje spitwerk kun jij toch het nodige interessante vinden. Het platform is van Screen Media Ventures en daar komt een groot deel van hun aanbod vandaan. Een VPN is voor de site wel vereist, anders wordt de site geblokkeerd. De site is aan het uitbreiden in Europa, maar nog niet beschikbaar in Nederland. Met een VPN omzeil je de blokkade.

gratis films kijken

Openload

Openload heeft een zeer indrukwekkend aanbod voor gratis films kijken. De laatste blockbusters vind je hier. Ook staat er bij de titels de IMDb-score vermeld. De kwaliteit van de content is van de bovenste plank, maar de kwaliteit van het beeld is meestal niet optimaal. Dit komt omdat de streaming website uitgaat van beelden die opgenomen zijn met een video- of webcam. De optimaal ervaring kan Openload dus niet garanderen, maar het platform wel perfect als jij niet kan wachten met het kijken van de nieuwste films. Ook heeft Openload een groot aanbod van de nieuwste series.

gratis films kijken

Crackle

Crackle is een Amerikaanse open-source platform dat hoort bij Sony. Het assortiment bestaat uit originele content en titels die elders verkregen zijn. Ook onder de originele content bevinden zich titels. Zo is Jerry Seinfelds Comedians in Cars Getting Coffee eerst op Crackle te zien, voordat het met terugwerkende kracht op Netflix te zien is. Crackle heeft een fijne interface en ook de beeldkwaliteit van hun aanbod is behoorlijk. Wel zal je door de nodige reclames heen moeten zien te komen. Crackle heeft films en tv shows. Voor Crackle is een VPN vereist om de blokkade te omzeilen.

gratis films kijken

Tubi

Tubi is een Amerikaanse onderneming die gevestigd is in Silicon Valley, dé Tech-hub in Californië. In 2014 ging Tubi online en sindsdien groeit de streamingservice behoorlijk. Tubi is goed voor maar liefst 12,000 titels. Wel worden er reclames tussen de films en tv-series getoond, maar dat zorgt ervoor dat de site gratis is. Tubi heeft bovendien deals gesloten met grote studio’s als Paramount, Warner Bros., Metro-Goldwyn-Mayer en Lionsgate, waardoor het met de kwaliteit van de hun aanbod op de site wel goed zit. Voor Tubi is een VPN nodig om de site begaanbaar te maken.

 

gratis films kijken

Movies Found Online

Het concept van Movies Found Online is simpel. De streaming website gaat, zoals de naam al aangeeft, uit van de content die ergens op het web gevonden kunnen worden, zoals Youtube of Vimeo. Je kan dus allerlei content dat ergens op het web staat hier makkelijk vinden. Met een beetje zoeken is de beeldkwaliteit ook goed. Movies Found Online heeft in hun assortiment films, korte films, documentaires, animaties, tv-series, comedies en viral content. Movies Found Online host zelf geen content, allemaal voor niets online te vinden. De streaming website is ook zonder VPN te bereiken.

gratis films kijken

 

Heb jij last van een Netflix storing? Zo los je een Netflix storing eenvoudig op.