Graypants lampen

Graypants werd in 2008 opgezet door twee architecten en dat is duidelijk terug te zien in het design van deze brute lampen. De lampen kenmerken zich onder andere door het gerecyclede karton dat is gebruikt, maar ook door het feit dat de lampen handgemaakt zijn in Nederland.

lampen stijlvol

Stijlvolle toevoeging

Een lamp zoals die van de Scraplight collectie is niet alleen een stijlvolle, maar ook een milieuvriendelijke toevoeging aan jouw woning. Omdat de lampen in verschillende maten te verkrijgen zijn, kunnen verschillende effecten worden gecreëerd. Ook zijn ze geschikt voor meerdere locaties. Of je er nou een paar boven de eettafel hangt of in de hal van het kantoor; ze geven een stijlvolle finishing touch aan alle ruimtes.

lampen man man

lampen man man 13 lampen man man 12

Ook als de lamp niet brandt, is het een sfeervol item dat in ieder interieur past. De met de handgemaakte lamp worden vervaardigd uit verschillende soorten gerecycled karton, waardoor iedere lamp uniek is. Al deze laagjes zijn met de hand op elkaar gelijmd en vormen een bijzonder lijnenspel.

lampen man man

Sterrenbeeld

Bij een strak interieur hoort een strakke lamp, zoals de Chrona-lampen. De Chrona-lampen imiteren het fosforescerende gas rondom sterren. Een combinatie van gesponnen messing, acrylaat en warme ledlampen zorgt voor een stralende gloed. Ze komen in horizontale en verticale versies en ook in verschillende diameters waardoor het, als er meerdere bij elkaar hangen, lijkt op een sterrenbeeld.

lampen stijlvol

lampen man man 17 lampen man man 16

De toevoeging van een stijlvolle lamp kan al een wereld van verschil maken. Ga je binnenkort verhuizen of je woning gewoon een volledige make-over geven? Dit zijn de design trends van 2018.