Deze prachtige, volledig gerenoveerde woning is onder handen genomen door Bricks-Amsterdam. Een unieke, Industriële en sfeervolle loft is het resultaat.

Stijlvolste loft van Amsterdam

Verbluffende en sfeervolle details op een woonoppervlak van 126m2 midden in de Jordaan. De lichte woning heeft 2 slaapkamers (met een optie voor een eventuele derde slaapkamer), 2 badkamers en uitzicht op een privé garage en patio. Industriële elementen als de authentieke hoge muren, een betonnen gietvloer en het rauwe Amsterdamse uiterlijk maken de woning tot een uniek exemplaar.

stijlvolste-loft-in-amsterdam-MAN MAN

Unieke ligging

Het appartement is gelegen in hartje Jordaan. Om de hoek vind je de Noordermarkt, trendy restaurants en hippe winkels, maar ook de Prinsenstraat, Herenstraat als de Haarlemmerdijk zijn op steenworp afstand. Daarnaast is de buurt rijk aan voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur. Het Centraal Station is om de hoek, maar met een eigen parkeergarage en uitvalswegen nabij, is dit de ideale locatie om je te settelen.

Check de fotoserie, de video en neem een kijkje binnen de stijlvolste loft van Amsterdam:

stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN stijlvolste-loft-amsterdam-Jordaan-MAN MAN

Wie zou nou hier nou niet wakker willen worden? Precies, iedereen. Maar jammer genoeg is het huis reeds verkocht.