Neem je reis mee naar huis

Met je partner reizen door Vietnam of met je vrienden naar Krakau, deze momenten wil je vastleggen en het liefst alle momenten die je hier hebt beleefd in je koffer mee naar huis nemen. Helaas gaat dit niet, maar fotografie laat de tijd stilstaan en daarom is de Olympus Pen F een perfect alternatief. Deze camera zorgt ervoor dat jij je reis, of andere gebeurtenissen, op een bijzondere manier vastlegt, zodat je de herinneringen voor altijd met je mee kunt nemen.

Stijlvol en compact

Het design van deze camera is geïnspireerd op het design uit de jaren ’60. Hierdoor is het een toevoeging aan je outfit, in plaats van een extra gadget om foto’s mee te maken. Door de compacte vorm is hij ideaal om mee te nemen op citytrip. Laat je inspireren door deze stijlvolle camera en schiet de mooiste platen.

olympus-camera-manman

Details die zorgen voor de mooiste foto’s

De functies van de Olympus Pen F zorgen dat iedereen de mooiste foto’s kan maken. De camera beschikt over een zoeker met perfect zicht en een touch-display om de bediening optimaal te maken. Het display kun je uitklappen, zodat het maken van foto’s uit verschillende hoeken een eitje wordt. Aan de bovenkant van de camera zit een knop, waarmee de belichting gemakkelijk aangepast kan worden. Al deze functies komen samen in een tijdloos design zonder ook maar één zichtbare schroef.

camera-olympus-penf-manman

PEN-F 17mm 1:1.8 Kit

Olympus €1499 Shop nu
camera-olympus-penf-zwart-manman

PEN-F 17mm 1:1.8 Kit

Olympus €1499 Shop nu

Je zou alleen al een trip boeken zodat je deze camera kunt uitproberen en de meest fantastische platen kunt schieten. Met wie ga jij deze mooie herinneringen vastleggen?