Stalen horloges zijn de ultieme favoriet

Horloges zijn er in alle soorten, kleuren en modellen. Ook de prijs van een horloge verschilt enorm: van een paar tientjes tot de duurste horloges ter wereld. Waar sommige mannen een horloge met een leren bandje verkiezen, blijven horloges met een stalen band ook enorm populair. Een stalen horloge is mannelijk en strak. Het straalt klasse uit en trekt de aandacht op een charmante manier naar de wijzerplaat. Wij selecteerden tien prachtige stalen horloges voor mannen.

1 HUGO BOSS – Horloge Governor HB1513487

Dit horloge met een blauwe wijzerplaat heeft een diameter van 44 mm. Gemaakt van mineraalglas en met opvallende Romeinse getallen, heeft dit horloge tevens een zeer modieuze uitstraling.

 

 

2 MVMT – Horloge D-MC01-SBLU

Dit minimalistische horloge heeft een kast van ø45 mm en een vouwsluiting. Als je naar de donkerblauwe wijzerplaat kijkt, voelt het alsof je de diepte van de oceaan in tuurt. Bovendien is het een relatief goedkoop alternatief voor duurdere modellen uit deze lijst.

 

3 SEIKO – Horloge Chronograph SSB091P1

Waterbestendig en met opvallende oranje accenten in de wijzerplaat is dit een sportief horloge. Hij geeft bovendien de dag en datum weer én is zeer geschikt bij het uitvoeren van watersporten.

 

4 RENARD – Horloge Elite RD381SS30MSS

Deze uitvoering van Renard is erg stijlvol door de zilverkleurige, gevlochten band, de zwarte wijzerplaat en minimalistische tijdsaanduiding. Perfect om te combineren met een klassieke stijl dus.

 

5 Tommy Hilfiger – Horloge TH1791228

De zwarte wijzerplaat met rode accenten geven dit model een uitgesproken en stoer karakter. Het stalen horloge heeft een kliksluiting en geeft tegelijkertijd de dag en datum aan.

 

6 HUGO BOSS – Hero Horloge

Deze uitvoering heeft een kast van ø43 mm en een sportieve stijl door de blauwe wijzerplaat. Het is een horloge dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken in iedere outfit.

7 SEIKO – 5 Sports Automatic horloge

Dit zilveren model heeft een zwarte, karakteristieke wijzerplaat en een kast met het formaat van ø42,55 mm. Het uurwerk is tevens waterbestendig tot 100 meter.

 

8 ADIDAS – Horloge Process M1 1920-00

Dit stalen horloge laat niet de datum zien, maar is wel waterbestendig. Het is een echte kruising tussen een sportief en een stijlvol exemplaar en heeft een mooie, zilveren wijzerplaat. Tijdloos en zeer strak.

 

 

9 TOMMY HILFIGER – Horloge Th1790877

Dit horloge van Tommy Hilfiger ziet er sterk en mannelijk uit. Dat komt onder andere door de zwarte wijzerplaat. Verder heeft het horloge een kast van ø44 mm en toont hij de dag en datum en heeft hij een 24-uursaanduiding.

 

 

10 KRONABY – Sekel hybride smartwatch A1000-3119

Deze uitvoering heeft veel handige functies. De wijzers en blauwe wijzerplaat lichten op in het donker. Ook heeft dit stalen horloge een vlindersluiting en een bluetooth connectie. Alles wat je maar kan wensen.

Het kan zijn dat jij al één van de horloges hebben aangeschaft of toch op zoek zijn naar een ander model. In dat geval is het fijn om te weten dat je met vijf soorten horlogebanden jouw horloge een nieuwe look kan geven.