Metamorfose

Je zou het misschien niet zeggen, maar deze luxe camper voor acht personen is een omgebouwde stadsbus. Komt de vorm je na deze informatie al wat bekender voor? Misschien niet, en dat is niet gek. Deze oude bus heeft een hele metamorfose ondergaan. Ook heeft de camper alles wat je nodig hebt: behalve een stuur en vier wielen, is er een ingebouwde biertap, heeft de bus de Red Bull Racing-kleuren en zijn er maar liefst acht bedden en negen zitplaatsen (vergeet de chauffeur niet!) in de camper. Op de foto’s is ook een televisie en een kleine keuken met een kookstel te zien. De bus is puur gebouwd voor mannen: de ‘Max Verstappen Fanbus’ is namelijk uitgerust met enkel en alleen een ‘herentoilet’ (het woord ‘urinoir’ zou een beetje misleidend zijn). Zo eentje die je normaal gesproken alleen in de kroeg tegenkomt.

Max Verstappen Luxe Camper

De Max Verstappen-camper is voor de echte fans

Via de site van AutoBahn liepen we deze waanzinnige camper tegen het lijf. De bus is ooit gebouwd voor en door echte Max Verstappen-fans die tijdens de zomer alle races van de coureur in Duitsland en Oostenrijk wilden meemaken. Deze roadtrip is helaas voorbij en daarom wordt ook de camper ‘afgedankt’. Hij stond te koop voor 12.500 euro en is helaas inmiddels al verkocht. Maar dat hoeft de pret niet te bederven, want ook jij kunt zelf een bus ombouwen tot luxe camper. Dat kan zelfs al vanaf 10.000 euro. Als je nu begint, is de camper hopelijk voor de zomer klaar en hoeven ook jij en je vrienden geen race meer van snelheidsduivel Max Verstappen te missen. En uhh, die 10.000 euro verdeeld over acht man voor de roadtrip van je leven? Dat vinden wij helemaal geen slechte deal!

Overweeg je serieus om naar de Grand Prix in Abu Dhabi te gaan dit jaar? Bij Lidl hebben ze een aanbieding waarbij je zeven dagen Abu Dhabi plus de Grand Prix voor 1399 euro p.p. kunt meemaken. En anders hebben wij nog een aantal mooie foto’s van de camper voor je om bij weg te dromen.

Max Verstappen luxe camper

Luxe camper Max Verstappen