Goedkope villa in Costa Blanca te koop

De Costa Blanca is een regio langs de Spaanse kust, in het zuid-oosten van het land. Je kunt hier heel wat meer uurtjes zon pakken dan in Nederland en het wordt er lang niet zo koud als in ons kikkerlandje. Het is dus een ideale plek om vakantie te vieren of zelfs te wonen. En daar komt bij dat mooie huizen vaak spotgoedkoop op de kop zijn te tikken. Deze woning bijvoorbeeld, die is te vinden in Monte Pedreguer, ongeveer tien kilometer van de kust.

Het gaat om een vrijstaande villa uit 2005, gebouwd in de typische Spaanse stijl. Met uitzicht op het zuiden kun je in dit huis ultiem genieten van de zon, zeker op het balkon. Zit je liever iets koeler? Er is ook een overdekt terras en een heerlijk verfrissend zwembad van 8 bij 4 meter.

costa blanca woning te koop

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 200 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen. Er zijn in totaal drie slaapkamers en drie badkamers, dus die hoeven in ieder geval niet gedeeld te worden. De woonkamer en eetkamer zijn gecombineerd en er is een aparte keuken.

Je zal niet  oververhit raken want er is gewoon airconditioning aanwezig. Voor wanneer de temperaturen toch wat dalen is er een centrale verwarming met radiatoren. De villa wordt gemeubileerd opgeleverd, al moet dat natuurlijk wel maar net je stijl zijn. Hoe dan ook kan de koper gelijk intrekken.

spaanse villa in costa blanca

Wat kost deze Spaanse villa?

De vraagprijs van de villa is ‘slechts’ €315.000 euro. Dat is alsnog heel wat geld, maar gezien wat je er voor terugkrijgt, is dit toch wel een heel mooi prijsje. In Nederland zul je waarschijnlijk geen woning van deze grootte met een zwembad vinden. Wat dat betreft, is dit toch echt een koopje. Bekijk meer foto’s van deze Spaanse villa op hieronder (Bron: MNM CostaBlanca):

vakantiehuis spanje te koopkeuken in spaanse villa