Sophie Milzink poseert in bikini op Instagram

Sophie Milzink is voor de meesten geen onbekende meer. Maar voor degenen bij wie er niet direct een belletje gaat rinkelen, geven wij even een korte intro. Deze prachtige dame is een bekende persoonlijkheden op social media. Ze werd alsmaar populairder door haar YouTube-kanaal Sophie, waarmee ze maar liefst 306 duizend abonnees vrijwel dagelijks amuseert met haar video’s.

Ze begon op twaalfjarige leeftijd met plaatsen van video’s op haar YouTube-kanaal. Dit zijn voornamelijk grappige video’s waarop ze reageert op verschillende bekendheden of gebeurtenissen in programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach. Sophie is dus een vrouw met de looks én humor. Iets wat we alleen maar kunnen waarderen in een vrouw.

Ook op Instagram is ze een hit

Met maar liefst 485 duizend volgers kunnen we wel stellen dat Sophie Milzink op Instagram een grote hit is. Hier post ze onder andere video’s waarop ze aan het dansen is en andere leuke zomerse foto’s waarvan wij op het puntje van onze stoelen gaan zitten. Eén blik op haar feed laat zien dat Sophie goed in shape is en niet bang is om haar fitte lichaam te showen op Instagram; en dat begrijpen wij maar al te goed. Gisteren stond ze in een bikini voor de spiegel en besloot ze een foto te maken.

Zie de desbetreffende foto hieronder:

In onze ogen mag Sophie Milzink ongetwijfeld toegevoegd worden aan de lijst met de mooiste brunettes van Nederland. Speciaal voor de fans selecteerden wij nog een aantal fijne foto’s van het Instagram-account van Sophie. Sit back, relax and enjoy: