Nike – Flyknit Trainer “Pale Grey”

Eerder dit jaar zagen we de zwart/witte colorway al langskomen. Deze populaire schoen was, tot ergernis van veel mensen, binnen no-time uitverkocht. We zijn sinds vandaag in bezit van de foto’s van deze nieuwe Nike Flyknit Trainer Pale Grey.

De Pale Grey is een nieuwe toevoeging aan Nike Sportwears tonal reset, die we recentelijk zagen in de khaki/light grey kleur op de Nike VaporMax. De upper heeft een mixed pattern van voornamelijk grijs en zwart, een witte midsole houdt het geheel toch clean en geeft de sneaker een tamelijk gedistingeerde look. De release van de Nike Flyknit Trainer OG “Pale Grey” is op 24 augustus online en bij geselecteerde retailers.

nike-flyknit-trainer-pale-grey-man man sneakers nike-flyknit-trainer-pale-grey man man sneakers mannen nike-flyknit-trainer-pale-grey-official-images-AH8396-001-04

Filling Pieces – Low Legacy Arch Runner (Solebox-exclusive)

Het Amsterdamse merk Filling Pieces heeft in een korte tijd een zeer goede reputatie opgebouwd. Over de hele wereld staat het merk bekend om zijn hoogwaardige leersoorten, unieke ontwerpen, verfijnde kwaliteit en draagcomfort. De kenmerkende tapstoelopende tong maakt ieder model herkenbaar als een Filling Pieces.

Toch is deze sneaker heel wat anders dan we doorgaans van FP gewend zijn. Het merk heeft zich met de Low Legacy Arch Runner namelijk in de wereld van running shoes gemengd, waar zij zich voorheen meer bevonden in de iets netter schoenen. Deze stijlvolle kleur is een Solebox Exclusive. Dus dat betekent dat je ze in Amsterdam kunt kopen of op de website.

filling-pieces-low-legacy-arch-runner-solebox-1 filling-pieces-low-legacy-arch-runner-solebox-5 filling-pieces-low-legacy-arch-runner-solebox-4

Vans – Old Skool Retro Sport Suede

In de nieuwste Vans Old Skools word two-tone suede gecombineerd met de sporty retro ’70s vibe van de retro sneaker. De release bevat de Sk8-Hi (slim) en de Old Skool, laatst genoemde lichten we vandaag uit. Het model is uitgevoerd in twee verschillende soorten suede, de kenmerkende witte streep en ieder een eigen retro colorway. De midsole komt in de gebruikelijke gebroken witte kleur, de tong en laces zijn eveneens in wit uitgevoerd. De Retro Sport Pack vas zijn vanaf nu verkrijgbaar op de website en bij Vans retailers.

vans-retro-manman schoenen sneakers zomer vans-retro-manman schoenen sneakers herfst vans-retro-manman schoenen sneakers najaar

Adidas NMD R1 “SASHIKO”

Indien je nog steeds zit te piekeren over het feit dat het je nooit gelukt is om de Adidas Yeezy Zebra’s te verkrijgen, dan is dit je kans om zwart/wit gestreepte Boost sneakers te kopen. De NMD “Sashiko” pack, komt in twee verschillende NMD R1 colorways en een NMD CS2. De sneakers zijn voorzien van drie ingewikkelde Primeknit strepen op de uppers, geinspireerd op de sashiko techniek van het Japanse stitchen. De Sashiko NMD’s kwamen eerder deze week uit bij geselecteerde Adidas retailers.

adidas-nmd-zebra-shashiko-manman sneakers adidas-nmd-zebra-shashiko sneakers manman adidas-nmd_r1-pk-sashiko-by3013-mood-1