De dochter van Richard Witschge

Skyler Witschge is de jongste dochter van Richard Witschge, een voormalig Nederlands profvoetballer. Richard speelde onder andere voor Ajax en FC Barcelona en was bekend om zijn technische vaardigheden op het veld. Een voorbeeld van die technische vaardigheden is wel dit legendarische moment in de Klassieker.

Skyler Witschge is een opkomend model

Het zal weinig mensen verbazen, maar Skyler heeft succes gevonden in de modewereld. Met haar natuurlijke schoonheid en unieke uitstraling is ze een gewild model geworden. Op haar Instagram-account deelt Skyler regelmatig foto’s van haar modellenwerk en laat ze zien dat ze veelzijdig is in verschillende stijlen. Ze reist dan ook van hot naar her voor verscheidene fotoshoots.

Skyler maakt, ondanks haar drukke leven, ook af en toe tijd vrij om naar haar zus Joëlle over te vliegen in Zuid-Korea. Dit omdat de partner van haar zus, Dave Bulthuis, voetbalt in Zuid-Korea.

Een relatie met Oğuzhan Özyakup

Dat voetbal een terugkerend fenomeen is in de familie Witschge lijkt ons duidelijk. Zo is de vader van Skyler profvoetballer geweest, is haar zus samen met een profvoetballer, en inmiddels heeft ook Skyler een profvoetballer aan de haak geslagen. Naast haar succesvolle carrière als model is ze samen met Oğuzhan Özyakup, een bekende Turkse voetballer. Özyakup speelt inmiddels voor Fortuna Sittard en is 43 keer actief geweest voor het nationale elftal van Turkije. Wat ons betreft, hoort Skyler dan ook zeker thuis in het rijtje van mooiste voetbalvrouwen van Eredivisie-spelers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Skyler Witschge (@skylerwitschge)

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Skyler Witschge:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Skyler Witschge (@skylerwitschge)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Skyler Witschge (@skylerwitschge)