1. Heb geduld

Geduld blijkt het belangrijkste aspect. Om een single moeders te daten, zul je begrip moeten hebben voor haar planning, haar kinderen en nog belangrijker, met haar.

2. Ben begripvol tegenover single moeders én hun omgeving

Een man die weet dat haar kinderen prioriteit zijn wordt als heel aantrekkelijk ervaren. Je kan dit laten merken door dingen te zeggen als: Ik begrijp het, je kinderen komen op nummer één.

daten mannen single moeders man man

3. Wees vriendelijk

Deze logische tip is ontzettend belangrijk. Zorg dat je interesse toont en altijd vriendelijk en empatisch blijft.

4. Neem initiatief

Hier scoor je ten alle tijden punten mee. Door initiatief te nemen laat je zien dat je een man bent die er voor gaat. Plan bijvoorbeeld een onverwacht etentje of een weekendje weg of geef haar een avond vrij door op de kinderen te passen.

single moeder daten man man oppassen

5. Wees zorgzaam

Voor veel vrouwen is het belangrijk dat ze weten dat ze veilig zijn, niet alleen fysiek, maar simpelweg dat ze altijd op je kunenn rekenen. Een vrouw wil de zekerheid hebben dat ze je om 3 uur ’s nachts kan bellen, maar ook als ze langs de weg staat met autopech. Een man die denkt aan haar en haar kinderen is wat vrouwen belangrijk vinden.

6. Emotioneel betrokken zijn

Als man is jouw emotionele betrokkenheid van grote waarde. Vrouwen vinden het belangrijk dat je interesse toont, dat je oprecht vraagt hoe het met ze gaat en dat je weet wanneer er iets is. Vraag naar dingen die voor haar belangrijk zijn en geef aan dat ze altijd om hulp kan vragen aan jou.

gevoelens emotie single moeder man man

7. Help een handje

Door haar zo nu en dan te helpen met het huishouden en dergelijken laat je zien dat je om haar geeft. Moet er iets zwaars gebeuren, iets in de tuin opgeknapt worden of is er iets kapot, dan ben jij de aangewezen persoon om in actie te komen.

8. Toon interesse

Laat zien dat je om haar geeft, laat van je horen door een belletje of een berichtje. Daadwerkelijk interesse tonen is iets anders dan zeggen dat je om haar geeft.

date single moeder manman

9. Deel je gevoelens

Een man die zijn gevoelens deelt is zeldzaam en dat is hartstikke zonde, want vrouwen vinden dit belangrijk, zeker single moeders.

10. Wees avontuurlijk

Mannen die bereidt zijn om uit hun comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen is ongelofelijk sexy. Single moeders leiden vaak een leven vol structuur, het is voor haar dan wel zo leuk om verrast te worden door nieuwe en avontuurlijke dingen.

Wees alert op de bovenstaande punten en probeer je aan het “emotionele gedoe” over te geven.