Na een ongelukje moest het tweede seizoen van Shooter ingekort worden. Het familieuitje van Ryan Philippe liep namelijk anders dan gehoopt. Hij brak zijn been tijdens een dag die eigenlijk heel leuk hoorde te zijn. De hoofdrolspeler verwachtte dat hij weer op tijd hersteld zou zijn om het tweede seizoen af te kunnen maken, maar niks is minder waar.  Er moest dus geïmproviseerd worden door het team. Dit zorgde ervoor dat de serie niet helemaal af leek aan het eind van het tweede seizoen. Veel kijkers vroegen zich af wanneer de volgende aflevering zou komen, maar werden geconfroteerd met het feit dat het seizoen toch echt ten einde was.

Shooter seizoen 3

De eerste twee seizoenen waren in ons te zien via Netflix. Wij verwachten dan ook dat Shooter seizoen 3 weer te zien zal zijn via de streamingdienst. Echter heeft Netflix dit nog niet bevestigd. Intussen zijn de makers al volop bezig met het voorwerk van Shooter seizoen 3. De opnames zullen over een maand beginnen. Later in het aankomende jaar zal het derde seizoen te zien zijn in de Verenigde Staten. De afgelopen seizoenen werden, nadat zij in Amerika op netflix verschenen, al snel in Nederland te zien.

SHOOTER/SEASON3 (@followthroughbuck)

Een bericht gedeeld door ryan (@ryanphillippe) op

De exacte release date is nog niet bekend, maar er valt wel een schatting te maken. Het eerste seizoen werd namelijk gelanceerd in november 2016 en het vervolg daarvan kwam in juli 2017. Wij verwachten dan ook dat het derde seizoen tussen deze maanden zal uitkomen.