De serie

El Chapo: de Mexicaan die doorheeft dat als je écht geld wilt verdienen, je de drugswereld in moet stappen. In het begin heeft hij nog een beetje problemen met de lokale cokebaas, maar hier is hij snel van af en wordt hij dan ook opgemerkt door de baas der bazen in de drugswereld. In dit kartel leert El Chapo alles wat hij moet weten en weet hij zich naar boven te werken tot ware drugskoning. Het grootste punt waar El Chapo zich van weet te onderscheiden van Narcos, is het feit dat iedere opsluiting voor El Chapo als een kinderpuzzel lijkt te zijn. Het maakt niet uit waar El Chapo opgesloten wordt, met een kleine handeling weet hij te ontsnappen. Dit zorgt er echter wel voor dat de serie een persoonlijke twist krijgt en dus niet een nieuwe versie van Narcos wordt.

Narcos fans

De serie heeft misschien veel weg van de Netflix serie Narcos, maar, dit kan twee kanten op. Of je irriteert je aan de gelijkenissen, of je smult van alle nieuwe verhalen en hebt er een nieuwe favoriet bij. Netflix lijkt met de komst van deze serie in ieder geval de hype onder de drugsbaronnen voort te willen zetten en daar zijn wij heel blij mee.

Vanaf vandaag is de serie te zien op Netflix en voor degene die Narcos een paar dagen lang hebben lopen bingewatchen, verwachten wij dat dit jouw nieuwe favoriete serie wordt. Ben jij een ware fan van de thriller serie Luther? Dan hebben we ook goed nieuws. Want deze serie komt met een vijfde seizoen.