Sporten in de slaapkamer klinkt als een prima alternatief van de sportschool. Een goede sixpack komt niet aanwaaien, maar met deze seksstandjes maak je een goede start. Wij presenteren de 5 beste manieren om calorieën te verbranden tijdens de seks.

1. Doggystyle

Zwakke billen kunnen de oorzaak zijn van rugklachten en knieblessures. Erger nog, een goed paar billen zullen zorgen voor meer uithoudingsvermogen en overtuigende stoten tijdens doggystyle. Een aantal sessies van dit seksstandje zal zorgen voor stalen billen.

Tip: Versnel het tempo voor een high-intensity interval training of handhaaf een gestaag tempo voor een cardiotraining.

seksstandjes man man 1224

2. Stand and carry

Wil jij meer definitie in je armen? Dat kan met de “Stand and carry”-positie, waar een vrouw zich om je heen wikkelt terwijl je haar onderlichaam ondersteund met je armen. Hier vindt u de seksuele equivalent van de bicepscurl. Bij dit seksstandje is het stabiliseren van je core zeer belangrijk.

seksstandjes man man

3.Lotus

Terwijl jij je positioneert in de kleermakerszit kruipt jouw partner op je. Dit seksstandje zal een goede oefening zijn voor het versterken van de onderrug en je core. Dit seksstandje wordt uitgevoerd vanuit je heupen in een lastige positie, hetgeen zorgt voor een  hoge calorieverbranding. Ook zal je gegarandeerd scoren bij een yoga chick.

seksstandjes man man 21

4. Flatiron

In deze positie ligt de dame in kwestie op haar buik, terwijl jij voorover gebogen op je knieën vanuit je heup stoot. Om deze stoot te stabiliseren komt er spanning op je borst, heupen en core.

seksstandjes man man4

5. Missionaris

De klassieker. En misschien wel de beste vetverbrander. Missionaris is heupactie waarbij er gestabiliseerd wordt vanuit de core en het bovenlichaam. Je kan zelf de moeilijkheidsgraad goed bepalen, want zowel met meer snelheid als haar optillen zorgt dit voor extra inspanning.

seksstandjes man man5