Mr. Robot seizoen 3

Het derde seizoen van Mr. Robot komt eraan en wij hebben de trailer voor je. Dit seizoen van de bloedstollende serie belooft nog spannender te worden dan de vorige twee. In de trailer is de drama van het derde seizoen te zien. De karakters zijn in dit seizoen nog meer op zichzelf aangewezen in een wereld waarin alles onzeker is geworden. De serie die het verhaal vertelt van van hackers die de wereld proberen te beschermen tegen grote internetfirma’s die macht uitoefenen op de wereld met in de hoofdrol Rami Malek en Christian Slater. wij kijken enorm uit naar het derde seizoen en zijn bang dat we deze in één rits afkijken. Omdat we je niet langer in spanning willen houden hebben we beeldmateriaal voor je verzameld.

Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot seizoen 3 MAN MAN Mr. Robot 8 MAN MAN

Wij kunnen eigenlijk niet langer wachten. De release vcan het derde seizoen van Mr. robot is in oktober 2017 dus om je tot die tijd niet met lege handen te laten staan, hebben we hier de trailer van Ozark voor je. Deze spannende actiethriller houd je tot die tijd wel even zoet.