Van schoolbus naar camper, zo moet het

Het heeft ze even gekost, maar het is Robbie en Priscilla van het Instagram account Going Boundless gelukt om een camper te maken van een oude schoolbus. Ze zijn de uitdaging aangegaan om een ouderwetse knalgele schoolbus compleet te renoveren en zo om te bouwen tot luxe camper. Op Instagram hebben ze stappen uit het proces gedeeld met de tienduizenden volgers en het resultaat mag er wezen. Het is voorzien van een badkamertje, een kachel, een apart toilet, een compleet keukenblok en zelfs een wasmachine. En alles is zelf gebouwd en geïnstalleerd. Als je alleen de foto’s van binnen ziet zou je niet zeggen dat het een camper is, maar eerder als stacaravan definiëren.

De droom verwezenlijkt

Het stel had veel behoefte om rond te reizen en nieuwe plekken te ontdekken, zoals ze het zelf zeggen. Daarom hebben ze hun eigen huisje op wielen gemaakt waarmee ze veel kunnen rondrijden, maar waar ze ook comfortabel in kunnen leven. Ze hebben er al langs de hele oostkust van de Verenigde Staten en Canada mee gereisd. Af en toe reden ze iets meer het binnenland in en dan weer langs de kust. Dit is de droom die zovelen hebben, maar dan verwezenlijkt.

View this post on Instagram

It took us roughly a year and a half to build the tiny house we dreamt of to travel across the US and Canada. We originally thought it would take us 2 years to complete our journey, but after we started traveling, we realized that it would take much longer. We want to take our time and really soak it all in. We also had a change of plans. Originally, we planned on doing it all in one shot but after a few months, we decided to break up the journey into sections. The first part was the East Coast of the US and Canada. It took us 8 months to complete it. We are now taking a break to travel abroad for a couple of months before heading west on the bus at the end of March. We will be sharing all of our experiences and beautiful places we visit just like we did with the East Coast. We're currently in Brazil for a month without the bus. Do y'all want us to share the places we explore here? #crosscountrytrip #roadtripusa #roadtripcanada #neverstopexploring #tinyhousetravel #schoolbusconversion #skoolie #skoolie conversion #freedom #namorandonaestrada #buslifeadventure #theglobewanderer #buslifeliving #vanlifecaptain #unitedtinyhouse #homeiswhereverimwithyou

A post shared by Robbie & Priscilla (@going_boundless) on

De hele VS door

Robbie en Priscilla hebben al honderden kilometers gemaakt in hun omgetoverde schoolbus. Op hun Instagram-pagina hebben ze tienduizenden volgers waarmee ze hun avonturen delen. Op dit moment zijn ze aan het pauzeren in Brazilië zonder de camper, maar daarna trekken ze voor een roadtrip door het westen van de VS. Dit kan ook met een super dure, gekochte camper, voorzien van alle gemakken, luxe en kwaliteit. Hier moet je dan wel het gepaste budget voor hebben. Ook lopen de kosten dan sneller in de duizenden euro’s als er een beschadiging of mankement is. Mocht je nou handige vingers hebben en genoeg tijd om aan je huis op wielen te klussen, dan is het een stuk voordeliger om het gewoon zelf te doen. Het levert in ieder geval wel prachtige plaatjes op.