Kunstwerkje in je woonkamer

In praktisch elke woning is wel een televisie te vinden. Vaak weggemoffeld in een kast of in de hoek. Maar waarom? De nieuwe Samsung QLED TV is een pareltje, ook wanneer deze uit staat. Met slechts één ‘Invisible Cable’ die aangesloten wordt op een box, zal jij nooit over de wirwar aan kabels struikelen. En met de One Remote Control waarmee je alle aangesloten apparaten bedient, is het vinden van de juiste afstandsbediening verleden tijd. Zet dit pronkstuk op een kast of hang deze aan de muur en je haalt een waar kunstwerk in huis.

televisie-samsung-kunstwerk-manman

Nooit meer vechten om een plekje

Er staat een avond Champions League gepland met je vrienden. De eerste gasten komen binnen en gaan gelijk in het midden van de bank zitten, recht voor de televisie. Terwijl de bitterballen nog in de frituurpan zitten, zie jij dat enkel de stoel in de hoek nog vrij is. Dit is niet langer een probleem. Door het 360° boundless design oogt het beeld fantastisch vanuit elke hoek en maakt het niet uit waar je zit. Zorg dat jij je meest relaxte stoel in de hoek hebt staan, zodat jij verzekerd bent van die chille plek.

samsung-televisie-manman

Kleuren alsof je er zelf bij bent

Jullie besluiten het vanavond eens rustig aan te doen, maar twijfelen om naar de bioscoop te gaan of thuis een filmpje te pakken. Met de nieuwe QLED TV is deze keuze snel gemaakt. Door het 100% kleurvolume lijkt het namelijk alsof jij de regisseur van de film bent. Gordijnen dicht, lampen uit, een goede snack erbij en ga genieten van jullie thuisbioscoop.

televisie-samsung-reflectie-manman
Links: standaard TV, rechts: QLED TV

Daten in het donker (of overdag)

Niets is vervelender dan het licht van buiten dat reflecteert op je beeldscherm, waardoor je totaal geen idee hebt wat er nu eigenlijk gebeurt. Dat is nu verleden tijd. Het beeld van Samsung QLED TV ziet eruit zoals aan de rechterkant van de afbeelding te zien is, haarscherp en zonder reflectie. Door het verbeterde contrast met anti-reflecterende laag, volgen jij en je date gemakkelijk elke scène, of het nu donker of licht is.

Een prachtig design, een eenvoudig ophangsysteem, kleuren zoals je deze nog nooit hebt ervaren, 360° boundless design en een anti-reflecterende laag. Met deze televisie haal jij de bioscoop in huis.