Geen camping is meer veilig met deze mierzoete roze caravan

Kamperen. Hoe de ene het heerlijk vindt tot rust te komen in de frisse buitenlucht, verblijft de ander het liefst in luxe sterrenhotels met koninklijke ontbijtjes. We kunnen met zekerheid zeggen dat het primitieve kampeerleventje in de moedernatuur niet voor iedereen is weggelegd. Heb jij al tijden de droom samen met je vriendin rond te toeren door de bergen in Zwitserland, maar staat je vriendin het niet toe? Na het zien van deze caravan is zijn binnen een oogopslag verliefd en wilt ze vandaag de dag nog alle plekjes van Europa ontdekken.

Met deze unieke caravan overtuig jij jouw vriendin voor een wereldreis

Je moet er misschien even aan wennen, maar deze camper is het perfecte cadeau voor jouw vriendin, die niet mee wil op wereldreis. Deze mierzoete caravan is een absolute eyecatcher op de camping en zal gegarandeerd alle aandacht naar zich toe trekken. Hoe de buitenkant met zijn kleur niet zal wegvallen tussen de bomen in de natuur, heeft de binnenkant van de bijzondere caravan je nog veel meer te bieden.

Slapen als een prinses op een koninklijk hemelbed

De roze tweewieler die wij onlangs voorbij zagen komen op de Facebookpagina van Home Junkie maakt de woorden ‘een huisje op wielen’ meer dan waar. Waag je een bezichtiging binnen in de caravan, dan word je meteen voorgesteld aan roze, roze en nog veel meer roze. De unieke caravan is gedecoreerd met suikerspin kleurige kleedjes en beschikt zelfs over een sfeervolle open haard. Hoe het keukentje met bloemenprint je aandacht doet trekken, lijken alle meubels gedetailleerd te zijn in stijl. Met een typerende slaapkamer zal jouw vriendin haar nachtjes doorbrengen als een ware prinses op het koninklijke hemelbed.

Wil jij meer zien van dit mierzoete Hans en Grietje huisje op wielen? Neem dan een kijkje oud de Facebookpagina van Home Junkie of bekijk de afbeeldingen hieronder.

dames van

dames van Met deze unieke caravan overtuig jij jouw vriendin voor een wereldreis