Romina Malaspina presenteert de beurscijfers

In Argentinië hebben opeens veel meer mannen interesse in de beurs. Hoe dat komt? Daar is een makkelijk antwoord op te geven. De enige die daarvoor verantwoordelijk kan worden gehouden is Romina Malaspina.

Romina Malaspina werkt nu pas twee maanden voor Canal26. Het zou ons echter niks verbazen als zij al een contractverlenging aangeboden heeft gekregen want zij zorgt vast voor veel hogere kijkcijfers.

In Nederland zouden we ook wel zo’n knappe presentatrice op televisie willen hebben. Gelukkig kunnen we natuurlijk wel naar de Instagram kijken van Romina. Je zou niet de eerste zijn die dat doet, kijkend naar het aantal volgers van 1,7 miljoen.

Men is niet louter positief over Romina

Er is niet alleen maar positiviteit rondom deze schoonheid. Ze draagt namelijk regelmatig gewaagde outfits. De meeste mannen zijn hier juist blij mee, maar sommige mensen vinden dat het te veel afleidt. En laten we eerlijk zijn: dat is misschien ook wel het geval. Ze doet overigens niet alleen de beurscijfers. Ook het nieuws presenteert ze zo af en toe. Het zou voor ons geen verrassing zijn als ze voortaan alle tv-presentaties van Canal 24 doet. Dan zijn alle mannen in ieder geval niet meer weg te slaan van deze zender.

Andere presentatrices

Het is niet de eerste keer dat we knappe vrouwen op televisie zien presenteren. In Nederland hebben we ook een presentatrice waar mannen gelukkig van worden in de persoon van Sylvana IJsselmuiden. Zij is dan ook niet voor niets verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. In Engeland heeft een presentatrice er ook al voor gezorgd dat de kijkcijfers door het dak gaan. Daarnaast zien we Geraldine Kemper natuurlijk graag presenteren. Bekijk hier nog een paar foto’s van de prachtige Romina Malaspina: