Yolanthe Cabau heeft een erg vrouwelijk modelletje gekocht: de Everose Gold Rolex Daytona. Met een geschatte waarde van 34.600 euro draagt ze een goed jaarinkomen om haar pols.

 

De Rolex Daytona van Yolanthe

De Cosmograph Daytona is origineel ontworpen om professionele racecoureurs te ondersteunen. Het model komt uit 1963 en meer dan 50 jaar later is het nog steeds een tijdloos horloge. Ongetwijfeld zal het nog vele jaren populair blijven. Naast de roze kleur van Yolanthe is het horloge ook in het zwart en goud te verkrijgen.

Met een verwijzing naar Daytona in Florida, een plaats die veel geassocieerd wordt met racen, is dit extra toepasselijk gemaakt. Sowieso hebben Rolex en Formule 1 een sterke band, in tegenstelling tot de voetbalwereld waarin Rolex zich nooit laat zien. Yolanthe is overigens niet de enige beroemdheid die gespot wordt met een Rolex. Zo is Cristiano Ronaldo ook een groot liefhebber van het horlogemerk met één van de duurste klokjes op de aardbol.

Wat dat betreft, houdt Yolanthe het aardig bescheiden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cool Watch Club (@coolwatchclubnl)

 

Hoe gaat het met Yolanthe Cabau?

Yolanthe Cabau lijkt de laatste jaren aan haar tweede jeugd begonnen te zijn. Na haar scheiding van Wesley Sneijder was het eerst tijd voor een periode van bezinning, maar inmiddels straalt de zon weer in haar leven. Op Instagram deelt ze allerlei pikante foto’s en ze vertelde onlangs zelfs dat ze weer openstaat voor een relatie en dat zelfs kleine, kalende mannen (een referentie naar Wesley Sneijder) kans maken. Zo heeft ze weer het sexappeal van de jonge Yolanthe die iedereen helemaal horendol maakte tijdens een sketch van de Lama’s. Hieronder bekijk je nog wat foto’s van de prachtige Nederlandse actrice.