De carrière van Robert Jensen

De 49-jarige Robert Jensen uit Voorburg heeft al een aardige carrière op zijn naam staan als presentator van de televisie programma’s JENSEN! en Jensen kiest voor Amerika, waarin hij naar Amerika reisde om aandacht te besteden aan de Amerikaanse verkiezingen. Hier is hij inmiddels mee gestopt en op dit moment is hij vooral bezig met zijn eigen podcast, de ‘Jensenpodcast, voor het echte geluid’. Robert spreekt zich onder andere uit over zijn optimisme over de klimaatopwarming en andere relevante thema’s. Kortom, hij is een opiniemaker van het eerste uur geworden en blijkbaar heeft hij aan zijn carrière aardig wat verdiend. Zo heeft Robert Jensen nu namelijk zijn prachtige miljoenenpand te koop gezet en wij vertellen je graag meer over zijn woning in Amsterdam Oud-Zuid.

Het prachtige miljoenenpand van Robert Jensen

Het prachtige miljoenenpand van Robert Jensen in Amsterdam Oud-Zuid heeft een woonoppervlakte van 184 vierkante meter en voldoet werkelijk waar aan alle luxe. Zo heeft het huis een chique uitstraling en beschikt het pand over een wijn en champagne-klimaatkast met een bijbehorend wijnvat en een sauna. Iets wat wij niet verwacht hadden.

De makelaar van de woning van Robert Jensen heeft het prachtige miljoenenpand in de stille verkoop gezet en daarom is er dan ook verder niets bekend over de vraagprijs van de woning. Daarom mag het dan ook geschat worden op zo’n 2.750.000 euro wat gebaseerd is op basis van de locatie en de prijs per vierkante meter. Zelf kocht Robert Jensen het appartement in 2002 voor een bedrag van 1.250.000 euro en de woning heeft een hypotheek van 2.250.000, waardoor Robert een half miljoen kan verdienen met de verkoop van zijn indrukwekkende woning. Dat is zeker niet niks voor de oud-programmamaker. Hieronder zie je een aantal foto’s of check de website van Carla van den Brink Makelaars Amsterdam:

appartement robert jensen te koop amsterdam oud zuid

robert jensen te koop