De luxe van Thailand

Het Keemala resort in Thailand is niet weggelegd voor iemand met hoogtevrees. Je hebt namelijk de keuze om te verblijven in een boomhut of een vogelnest. Mocht je dit nou een stapje te ver vinden, dan zijn er een aantal mooie huisjes waar jij in alle luxe kan verblijven. Deze beschikken over privé-zwembaden, buitendouches en een lokale plek waar alle bezoekers kunnen relaxen met een hapje en een drankje. Natuurlijk moeten er ook plekken zijn waar je even extra verwend mag worden. Een spa en wellness programma mag hier dan niet aan ontbreken. Al met al is dit een ervaring die die onvergetelijk wordt voor jou en je meisje.

Voor alle luxe mag je dan ook redelijk diep in de buidel tasten. Het kost je zo’n 600 euro om een overnachting voor twee personen te boeken. Hoe dan ook, het levert je ongetwijfeld een onvergetelijke beleving op.

Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN Keemala resort MAN MAN

Mocht jij jouw vriendin nog meer willen verrassen, dan zullen deze onbekende, romantische vakantiebestemmingen je zeker een handje helpen.