Nooit meer zelf uit te hoeven vogelen wanneer welke vluchten gaan. Dit wordt namelijk allemaal voor je gedaan door Eightydays. Klinkt ideaal toch? Het enige dat je hoeft te doen is de stad van vertrek in te vullen en de data van je trip, de rest doet Eightydays.

Twee of meer steden

Na het invoeren van de datum en het vliegveld van vertrek, gaat Eightydays voor je aan de slag. Binnen een paar seconden hebben ze een hele reis door Europa voor je gepland, inclusief een duidelijk overzicht van de vliegtijden en de prijs van de vluchten/treinreizen. Je kunt gemakkelijk aangeven of je tijdens je reis langs 2, 3, 4 of 5 steden wilt. Wanneer de steden die deze reistool voor je heeft geselecteerd niet de steden zijn waar je graag heen wilt, klik je op ‘Shuffle’ en wordt er een nieuwe route voor je uitgestippeld.

eightydays-reistool-manman

Goedkoop reizen

Eightydays selecteert de goedkoopste vluchten voor je, waarvan je versteld zult staan. De prijzen voor vluchten binnen Europa zijn de laatste jaren ontzettend laag door de concurrentie van verschillende luchtvaartmaatschappijen en dit zie je ook terug bij Eightydays. Wanneer je wilt gaan boeken, kun je het aantal dagen dat je in een stad bent nog aanpassen, alleen hier kan dan dus ook de prijs van je reis mee veranderen.

treinrit-reistool-manman

Accommodatie

Eightydays geeft je opties voor accommodaties via booking.com of airbnb. Wanneer je op deze link klikt, wordt je door gelinkt naar de desbetreffende site en de voorbeelden van mogelijke accommodaties. Een nadeel is dat je deze accommodatie dus wel apart moet boeken van je vlucht, waardoor het nog steeds een beetje gepuzzel blijft.

Wil je toch liever zelf je reis plannen? Deze 4 korte trips om met je vrienden te maken zijn zeker de moeite om naar te kijken.