Wat is een rage room?

Een rage room is een plek waar je naartoe komt om je frustratie of stress los te laten door alles te slopen wat je kan slopen. Je kunt dat denken aan het slopen van oude apparaten die het toch niet meer doen of het gooien van borden en dat kan met allerlei voorwerpen dat zou bijvoorbeeld kunnen met een knuppel, hamer of zelfs met een moker. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het idee erachter is dat het helpt op een veilige en gecontroleerde manier stoom van jezelf af te blazen en daardoor je bent door kunt laten voelen. Je kan het zien als een agressieve uitlaatklep waar je legaal dingen kunt vernielen.

Aanraders: leuke rage rooms in Nederland

Dagje uit Breda

De eerste rage room is te vinden in Breda, daar moet je zijn voor bij Dagje uit Breda. Je zou daar al je frustratie van je af kunnen slaan. Het kost ongeveer 25 euro per persoon. Als je daar geen zin in hebt in het kapot maken van dingen, zou je alsnog de website kunnen bezoeken. Er zijn namelijk meer dan 75 activiteiten te verkennen. Dus als je in Breda bent, is het het kijken zeker waar.

  • Adres: Achter de lange stallen 33, Breda
rage room
Foto via Instagram dagjeuitbreda

Sloopkeamer

Als je in Noord-Friesland woont of in de buurt komt of een leuk uitje wilt, kun je naar de Sloopkeamer gaan. De naam zegt precies wat je gaat doen. Het kost ongeveer 20 euro per persoon en dan heb je toestemming (en materiaal) om de hele kamer plat te rammen. Let’s go!

  • Adres: Dokkum, Rondweg-West 35
rage room
Foto via Instagram sloopkeamer

CarSmash

De derde rage room is een soort autokerkhof waar je elke auto kapot kunt rammen, dat kan namelijk bij CarSmash. Het kost ongeveer 26 euro per persoon, plus een 165 euro per auto. Je zult zien dat je meer dan plezier gaat krijgen als je een auto kapot slaat.

  • Adres: meerdere locaties in Amsterdam en Utrecht
rage room
Foto via Instagram carsmashamsterdam

Ragecar

Last but not least, Ragecar. Dat is ongeveer hetzelfde als CarSmash, want ook hier mag jij lekker op auto’s rammen. Je zou dat kunnen doen met vrienden, familie of een bedrijfsuitje met je collega’s. Het kost per persoon 25 euro en 90 euro per auto. Pak die enorme hamer maar en gooi het eruit.

  • Adres: Zwolle, Graham Bellstraat 13
rage room
Foto via Instagram ragecar.nl