#1 tennis-influencer

In tegenstelling tot Paige Spiranac is Rachel Stuhlmann net niet doorgebroken als professional. Wel was ze jarenlang een toptalent. De droom om nummer 1 van de wereld te worden was aanwezig, maar uiteindelijk kwam ze tot plek 77 op de NCAA-ranking. Door Outkick heeft ze wel een andere #1-plek kunnen bemachtigen, ’s werelds nummer 1 tennis-influencer om precies te zijn.

Wie is Rachel Stuhlmann?

Rachel is geboren in St. Louis, Missouri op 22 oktober 1995 en is één van een drieling. De 1,80 meter lange brunette speelde tennis bij de Universiteit van Missouri van 2010 tot 2014. Hier kwam ze in de nationale ranking voor singles en doubles. Nu is ze overgestapt naar een carrière in de journalistiek. Ze werkt voor Top Court, een tennisplatform, waar ze blogs schrijft en optreedt als een wereldwijde evenementen- en mediamanager.

Paige Spiranac was haar inspiratiebron

De 26-jarige zegt dat Paige Spiranac haar heeft geïnspireerd. “Paige doet haar ding met golf en ze is een geweldig persoon om inspiratie op te doen, maar er gaat niet boven tennis.” Toen Stuhlmann zich voor het eerst begon te concentreren op een carrière als influencer, was ze een beetje ‘bang om haarzelf te zijn’. Ze wilde graag fotoshoots doen en laten zien dat tennis hot en leuk kan zijn. Die boodschap laat ze zeker goed overkomen. Hieronder vind je een aantal Instagram-foto’s van Rachel Stuhlmann:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann)