Barlocco Island

Aan de kust van Schotland vind je het eiland genaamd Barlocco Island. Het ligt op ongeveer 120 kilometer ten zuiden van Glasgow. Het eiland heeft een oppervlakte van maar liefst 101.000 vierkante meter en is alleen bereikbaar per boot. Wat heel tof is: bij eb is dit eiland ook bereikbaar te voet, met een tractor of met een quad.

Op het eiland staan helemaal geen woningen, wel is er een overstromingsvijver. Dit is met name handig om water te kunnen leveren aan vee en andere dieren in het wild. Maar als koper zou je wel twee keer willen nadenken voordat je plannen maakt om jouw droomhuis te bouwen op dit eiland. Dit eiland ligt namelijk in een beschermd natuurgebied. Het bedrijf dat dit eiland te koop aanbiedt, weet dan ook niet zeker of het is toegestaan om op dit eiland te bouwen. Daarnaast is er op dit eiland helaas geen waterleiding of elektriciteit aanwezig.

Wat kost dit eiland aan de Schotse kust?

Je nu bieden op dit eiland. Het minimale bod begint vanaf $186.000, omgerekend zo’n 168.000 euro. Hiervoor krijgt de koper een privé-eiland op een prachtige locatie met een prachtig uitzicht. Hoe hoog de uiteindelijk prijs zal worden, is natuurlijk nog maar de vraag. Eén ding is zeker: je kunt in alle rust genieten en ontspannen.