Een privé-eiland te koop

Rogers Island is te vinden in Branford, Connecticut en is een prachtig privé-eiland van 10.662 vierkante meter. Je vindt er een hoofdverblijf van 8706 vierkante meter. Dit huis is echt een prachtige luxe villa. Je hebt er meerdere kamers, een eetzaal, leuke woonkamer en ontzettend luxe badkamers. Je vindt er ook meerdere open haarden, waardoor je het op de winter avonden gezellig kan maken en niet snel koud zal hebben.

Hoofdverblijf privé-eiland

Wat maakt dit privé-eiland zo bijzonder?

Maar wat echt bijzonder is aan Rogers Island, is de hoeveelheid voorzieningen die het privé-eiland te bieden heeft. Naast het hoofdhuis zijn er meerdere bijgebouwen, waaronder een gastenverblijf en een strandhuis. Dit betekent dat er altijd ruimte is voor gasten, of je nu een weekendje met vrienden plant of een groot evenement organiseert. Op de warme dagen kun je een verfrissende duik in het zwembad nemen en lekker zonnen op de ligbedjes.

Zwembad met beachhouse

Wanneer je besluit om een stukje te gaan wandelen kom je op de mooiste plekken van het eiland. Het zou haast een sprookje kunnen zijn, zo mooi als het eruit ziet. Je vindt er kronkelende paden, leuke vijvers en schattige huisjes. Hier zul je je nooit vervelen.

Voor de sportievelingen is er een tennisbaan, waar je kunt sporten zonder het eiland te verlaten. Watersportliefhebbers zullen genieten van de privéjachthaven, waar je je boot kunt aanleggen en meteen op de open zee terechtkomt. Of je nu wilt varen, vissen of gewoon genieten van het water het kan allemaal!

Tennisbaan met strandhuisje

De ligging en kosten van Rogers Island

De ligging van Rogers Island is ideaal. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar vanaf het vaste land, waardoor het een perfecte locatie is voor een weekendje weg of een langer verblijf. Het hoeft dus niet eens je eigen woonplek te worden, maar je kan er ook een heel resort van maken.

Je moet er wel even wat geld voor neerleggen. Het volledige privé-eiland kost namelijk € 32.170.250. Maar goed, dan krijg je er ook een hoop voor terug.