Little Pipe Cay

Exuma is een district van de Bahama’s en bestaat uit 365 eilanden. Little Pipe Cay is één van de juwelen van Exuma en één van de topeilanden van de Bahama’s, zo niet van heel het Caraïbisch gebied. Met een oppervlakte van pakweg 150 duizend vierkante meter, parelwitte stranden en helderblauw oceaanwater is dit een prachtige plek. Het eiland beschikt over vijf villa’s met in totaal 9 slaapkamers en 9 badkamers. Elke villa heeft een onwijs mooi uitzicht over de zee en een privé strand. Mocht je 73 miljoen euro overhebben voor dit eiland, dan krijg je daarbij ook nog eens accommodaties voor eventuele staff, 24-uursbeveiliging, opslagruimte voor je zeespeeltjes en een plek om je yacht aan te leggen. Op slechts 2 kilometer van dit eiland ligt Big Major Cay, welke bekend staat om zijn strand met zwemmende varkens.

prive eiland bahamas MAN MAN 07 prive eiland bahamas MAN MAN 06 prive eiland bahamas MAN MAN 05 prive eiland bahamas MAN MAN 04 prive eiland bahamas MAN MAN 03 prive eiland bahamas MAN MAN 02 prive eiland bahamas MAN MAN 01

Naast het zwembad, de privé stranden en de dikke villa’s heeft dit eiland nog veel meer te bieden. Maar ja, wat verwacht je van een prijs van 73 miljoen euro?