Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven verkoopt zijn villa

Het gebeurt niet vaak dat je een kijkje mag nemen in een optrek van een lid van onze koninklijke familie. Maar vandaag wel. It’s your lucky day. De woning ligt 50 meter van het strand en de zee en dichtbij het zogenaamde ‘Zuidduinen’ gebied.

Als buitenstaander ziet het er in ieder geval uit als een perfect recept voor heerlijk uitwaaien en lekker bakken in de zon tijdens die zomerse dagen. Toch heeft Prins Pieter blijkbaar andere plannen.

prins villa

De woning in Noordwijk

De Noordwijkse woning is verdeeld over twee verdiepingen, exclusief de kelder en zolder, met in totaal een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. Wat vooral opvalt is dat alle kamers heel ruim zijn. De woning beschikt over vier slaapkamers en drie badkamers, dus aan ruimte geen gebrek. Daar kun je nog eens een goede mannenavond houden.

keuken prins

De grasgroene keuken is open, wat gezellig is wanneer je mensen over de vloer hebt en tegelijkertijd de kaviaarhapjes aan het bereiden bent. In de woonkamer kan tijdens de koude winterdagen lekker worden opgekruld voor de open haard, en in de zomer sla je de deuren open om prinsheerlijk te genieten van het ruime terras in de tuin. Met in je hand een glas gevuld met Dom PĂ©rignon champagne en je benen omhoog!

villa terras

Koninklijk prijskaartje

Het is niet aan iedereen besteed, het prijskaartje dat hangt aan deze villa in Noordwijk. De vraagprijs is 1.499.000 euro. Mocht hij het voor elkaar krijgen om de villa voor 1,5 miljoen te verpatsen dan maakt hij een winst van bijna een half miljoen euro. Wij kunnen wel wat dingen bedenken om met dat geldbedrag te doen. De hypotheek bedraagt overigens wel ruim 1 miljoen euro.

gang villa

Jarenlang heeft Prins Pieter Christiaan hier mogen vertoeven samen met zijn vrouw en twee dochters. Eerder bood hij de villa al eens te huur voor 4000 euro per maand. De kans bestaat dat de prins op de vlucht is voor Martien Meiland die net zijn geld heeft neergelegd voor een chique Hollywood-villa in Noordwijk. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat de volgende locatie van Prins Pieter en zijn gezin hierna zal zijn en wensen hem een koninklijk afscheid toe.

Check hieronder meer foto’s van de woning op Funda:

prins pieter christiaan funda villa noordwijk te koop