Prins Bernhard de pandjesbaas

Mocht je geen idee hebben wie prins Bernhard is, volgt hier eerst nog een korte introductie. Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven is de tweede zoon van prinses Margriet der Nederlanden, de zus van prinses Beatrix. In andere woorden: hij is een volle neef van onze huidige koning Willem Alexander.

Prins Bernard begon in zijn studenten tijd met het oprichten van Ritzen Koeriers. Hiermee konden ze goedkoop bezorgen door gebruik te maken van de net ingevoerde ov-studentenkaart. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. De prins heeft onder tussen al heel wat miljoenenbedrijven en beheert zo’n 100 Amsterdamse panden. Wij vinden het natuurlijk niet heel raar dat het vermogen van Prins Bernhard zo hoog is dat hij in de Quote 500 staat.

Het nieuwe grachtenpand in Amsterdam

Het grachtenpand staat bekend onder de naam “Waagdrager” en was vroeger een pakhuis. Ondertussen is het grachtenpand een Rijksmonument, waardoor een energielabel niet hoeft. Natuurlijk gaat prins Bernhard hier met zijn gezin wonen, maar hij gaat het ook gebruiken als werkruimte. Het pand beschikt over meer dan tien kamer en er is ook een binnenplaats van zo’n 33 vierkante meter.

Er is een prachtige luxe woonkeuken en veel natuurlijk lichtinval door de grote ramen van het grachtenpand. Verder is er veel zitruimte aanwezig in de open woonkamer. De aanschaf van dit grachtenpand komt ook goed uit voor de zoon van Bernhard, Samuel, die gaat hier namelijk op zichzelf wonen in een appartement van 49 vierkante meter. Het heeft natuurlijk zijn voordelen, het hebben van een pandjesbaas vader. Bekijk hieronder de foto’s of ga naar BekendeBuren:

Grachtenpand Amsterdam prins Bernhard huis

Woning prins Bernhard Amsterdam