Veel meer dan wat je gewend bent van een outlet

The Pop-Up Outlet Store tilt het begrip ‘outlet’ naar een geheel nieuw level. Het is namelijk een store met alleen maar stijlvolle items voor mannen. De focus van deze outlet ligt niet op de prijs van de artikelen, maar juist op de stijlvolste kledingstukken voor de man. Het is een outlet op niveau met mooie spullen en lekkere prijzen. Ideaal dus om al jouw winterse inkopen te doen.

Met merken als Elvine, Novesta, Atelier de L’Armee, Minimum, Denham, Samsoe & Samsoe, Plain en The Good People staat deze outlet garant voor kwalitatief goede kledingstukken en stijlvolle accessoires.

Outlet Amsterdam MAN MAN

What’s next?

The Pop-Up Outlet Store, gelegen op De Clercqstraat 74, is tot en met zondag 6 januari open. Maar dan is het verhaal nog lang niet voorbij. Op deze toffe locatie komt namelijk een nieuwe store die een ware toevoeging is aan onze modieuze hoofdstad. Noteer 1 maart 2019 maar alvast in je agenda, want dan gaan de deuren van ABOUT 2.0 open.

Outlet Amsterdam MAN MAN

ABOUT

ABOUT is een échte kledingwinkel voor mannen. Geen gedoe en geen hectische vrouwenafdeling, maar juist een strakke winkel waar jij als man ongetwijfeld kan slagen en op jouw eigen tempo kan shoppen.

De eerste vestiging van ABOUT, gelegen op de Haarlemmerdijk 20, is inmiddels 3 jaar oud. De nieuwe locatie kan je wel zien als de oudere broer van de mannelijke kledingwinkel. Hij zal namelijk een paar maten groter zijn dan de eerste vestiging. Met een oppervlakte van 260 vierkante meter en een uitgebreide selectie herenkleding is dit een winkel waar alle stijlvolle mannen onder ons hun vingers bij aflikken.

Outlet Amsterdam MAN MAN