PS5 community

Dat we nog even moesten wachten op de PS5 is oud nieuws. Alleen komen er toch wekelijks nieuwtjes over de console naar buiten. Waar eerder al de extreem snelle laadtijd van de PS5 bekend werd gemaakt en het gamen in 8k, is het nu de tijd voor de community. Omdat niet iedereen gelijk een PS5 aanschaft, hebben ze creatief nagedacht hoe ze toch iedereen met elkaar kunnen laten connecten. En dat is hun behoorlijk goed gelukt. Je kan namelijk als PS5 gebruiker online tegen PS4 gebruikers gamen.

Wanneer jij een Playstation 4 hebt en niet van plan bent de volle mep voor de nieuwe console te betalen, kan je toch tegen deze heren gamen. Dat wordt dus leuk wanneer jij op de PS4 tegen je maat op de PS 5 Fifa gaat spelen. Hoe dit precies in zijn werk gaat weten wij helaas niet. Daar zullen de ontwikkelaars wat meer duidelijkheid over verschaffen, hoogstwaarschijnlijk komt dat volgende week weer. Want een hype creëren kunnen ze wel bij Sony.

PlayStation 5

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Wanneer je nieuws als dit hoort, dan denk je natuurlijk dat het verschil tussen de twee consoles niet al te groot is. Maar als fanatieke gamer zijnde wil je natuurlijk wel het nieuwste van het nieuwste. We weten in ieder geval al dat de kwaliteit van het gamen vooruitgaat, met betere beeldkwaliteit en snellere laadtijd. Hoogstwaarschijnlijk zullen daar de komende weken meer duidelijkheden over ontstaan.

Mocht jij je afvragen hou het verschil in laadtijd er nou uitziet? In dit artikel over de PS 5 vs. de PS4 wordt het grote verschil weergeven!