Met de pick-up camper op vakantie

Dutchcampers heeft het gat in de markt ontdekt voor de moderne vakantieganger. De ouderwetse sleurhut kun je in feite gewoon in de verkoop doen, want zij bouwen elke bestaande pick-up gewoon om tot volwaardige camper. Op die manier heb je dus je eigen woonhuis op wielen tegen een prijs die stukken lager ligt dan een gewone camper. Een klein nadeel is er wel voor de vakantieganger met haast: de oplevering neemt zo’n 14 weken in beslag.

Het hele proces van het ombouwen van een pickup naar een camper is in feite vrij simpel, men maakt gewoon gebruik van opzetunits of opzetcampers. Deze worden volledig in eigen beheer ontwikkeld waardoor maatwerk een standaardbegrip is. Voor bijna elke type pick-up wagen is het mogelijk om deze als basis te gebruiken voor de camper: bijvoorbeeld de Toyota Hilux, Nissan Navara, VW Amarok, Ford Ranger en andere soorten.

pick up camper

Maatwerk is standaard

Doordat de productie van het opzetdeel in eigen beheerd wordt geproduceerd, kun je zelf aangeven hoe het geheel afgewerkt moet worden. Zo is een houten decor geen enkel probleem en heb je de vrijheid om ook zelf de kleuren te bepalen. Ook voor de vloerafwerking, wandafwerking en eventuele aanpassingen geldt dat jouw wens het uitgangspunt is. Op die manier is het eenvoudig om de camper geheel naar wens te laten maken en is de enige beperking je eigen fantasie.

Alles is aanwezig: van bed tot keuken

Verwacht overigens niet dat je met een opzetcamper of opzetunit in zou moeten leveren op kwaliteit en voorzieningen. Elke camper wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt waarbij aandacht voor detail niet ontbreekt. Het camper gedeelte is voorzien van alles wat je van een camper mag verwachten. Er is voldoende slaapruimte door middel van een tweepersoonsbed. Ook een eetgedeelte met riante zitplaatsen ontbreekt niet. De compleet ingerichte keuken inclusief koelkast en een toiletruimte maken het geheel af. Meer heb je in feite ook niet nodig.

Check de beelden hieronder:

pick up camperpick up camper

doe het zelf auto