Tweelingzusjes Mathilde en Pauline Tantot zijn een Instagram-hit

De onafscheidelijke tweeling Pauline en Mathilde Tantot hebben Frans-Perzische roots. Een bijzondere combinatie waar deze tweelingzusjes grotendeels hun schoonheid aan hebben te danken. Op Instagram zoeken ze graag de grenzen op. De onafscheidelijke tweeling strooit op Instagram met bikini foto’s, maar daar hoor je ons natuurlijk niet over klagen.

 

Samen runnen de Mathilde en Pauline een bikinimerk. Het merk heet Khassani Swimwear. Daarvoor staan ze – logischerwijs – zelf model. Ze zijn amper uit elkaar te halen. De enige manier om de twee enigszins uit elkaar te houden is op basis van hun tattoos.

Mathilde Tanot

Mathilde is de populairste van de twee op social media. Zij heeft ruim 10,3 miljoen volgers op Instagram. Naast het runnen van een bikinimerk biedt Mathilde ook een betaalde subscription dienst aan via MYM. Dit is een Frans platform waarbij onder andere modellen geld verdienen met premium content. Tegen betaling kunnen fans ongecensureerde foto’s en video’s van Mathilde zien. Het is zelfs mogelijk om privé content aan te vragen. Op Instagram laat ze de mensen even voorproeven.

Pauline Tanot

De andere tweelingzus, Pauline Tanot, heeft ook heel wat volgers op Instagram. Zij heeft zo’n 6 miljoen volgers. Ook Pauline Tantot beschikt over een MYM pagina waar je tegen betaling toegang krijgt tot pikante content. Net als haar tweelingzus houdt ze van de grens opzoeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline (@popstantot)

Als jij een zwak voor knappe zusjes hebt, let dan goed op. Wij maakten een lijstje met de mooiste tweelingen ter wereld. Deze dames laten jouw hart zonder twijfel sneller kloppen.