Headerfoto via: imdb

Waarom in IMAX?

Als je een film in IMAX bekijkt voelt het alsof je er zelf bij bent. Het geluid is niet alleen beter, ook het scherm is groter. Dit maakt de film niet enkel beter, maar creëert een beleving die je niet snel vergeet. Het verhaal komt nog beter binnen omdat je het idee hebt dat je er zelf bij bent. Een film in IMAX is een onvergetelijke ervaring. Zeker als je naar dit lijstje kijkt.

1. Atomic Blonde

Atomic Blonde neemt je mee naar het Berlijn van de jaren 80. In dit bloedstollende spionnenspel speelt Charlize Theron een dodelijke MI6 agente. Ze is in dienst van Hare Majesteit en moet een belangrijk document afleveren. Als er een revolte dreigt wordt het een spel op leven en dood. Een film met zo veel actie willen we erg graag in IMAX zien voor een nog betere beleving. De film wordt 10 augustus gereleased.

2. American Made

American Made gaat over de piloot Barry Seal die wordt gespeeld door niemand minder dan Tom Cruise. De CIA die één van haar grootste operaties uit de geschiedenis heeft gepland, recruteert Barry om de klus voor hen te klaren. De film zit vol met actie en in IMAX wordt deze beleving nóg beter. Wij kijken uit naar op de release op 31 augustus.

3. Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle is het vervolg op Kingsman: Secret Service en ook deze film belooft een succes te worden als we de trailer mogen geloven. In het vervolg worden de Kingsman zwaar op de proef gesteld met een nieuwe uitdaging. In deze film moeten de Kingsman samenwerken met de Statesman (de Amerikaanse Secret Service) om een gemeenschappelijk vijand te verslaan en de wereld te redden. Noteer 21 september maar vast in je agenda!

4. Inhumans

Nadat de koninklijke familie van Inhumans wordt afgezet, weten ze ternauwernood naar Hawai te ontsnappen. Doordat ze hier in contact komen met een weelderige wereld en menselijkheid krijgen ze de kans om de wereld van de afgrond te redden. Deze science-fiction serie belooft waanzinnig te worden. En de eerste twee afleveringen zijn exclusief bij Pathé te aanschouwen in IMAX! We kijken er enorm naar uit om alle actie in deze serie van dichtbij te ervaren. De eerste twee afleveringen zijn vanaf 31 augustus te zien bij Pathé!

5. Blade Runner

1Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. De regie is in handen van Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) en de film wordt geproduceerd door Ridley Scott. Als we de trailer mogen geloven zit deze film vol met actie die nog meer indruk maakt wanneer de film in IMAX wordt bekeken. We moeten nog even wachten tot 5 oktober maar hij staat alvast in de agenda.

6. Thor: Ragnarok

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok. Het wordt een race tegen de klok om op tijd terug te zijn in Asgard om de beschaving te redden. Thor moet hiervoor een dodelijke gladiatorstrijd aangaan waarin alles onzeker is. Thor: Ragnarok zit boordevol met actie en de special effects zullen nog beter werken in IMAX. De film wordt op 26 oktober gereleased.

 

7. Justice League

In Justice League bundelen bekende superhelden als: Batman, Wonderwoman, Aquaman en Superman hun krachten. Er barst een strijd los waarin alles onzeker is. Zijn de helden in staat de vijand te verslaan? Als we de trailer mogen geloven, dan wordt deze film in IMAX een schot in de roos. De film zit vol met actie en special effects. Daarom is Justic League een film die je in IMAX wilt zien.De film wordt 16 november gereleased.

 

8. Starwars: The Last Jedi

Rey, Finn en Poe vervolgen hun epische avontuur met Luke Skywalker in Star Wars: The Last Jedi. Voor een echte starwars-fan is The Last Jedi in IMAX zeker de moeite waard. De indrukwekkende beelden van de trailer teasen ons al voor de release van 13 december.

 

Wij kunnen het in ieder geval aanbevelen om deze films in IMAX te gaan kijken voor een nog toffere beleving met beter geluid, scherper beeld en een groter scherm. Vind hier de dichtstbijzijnde IMAX-bioscoop. En wil je automatisch een mail krijgen wanneer de tickets beschikbaar zijn van jouw favoriete film? Zet dan je films op je eigen ‘watchlist’ op de site van Pathé.