Wie is Paige Spiranac?

Paige Spiranac is een 30-jarige influencer en golfinstructeur. De blondine speelde Devision 1 college golf aan de University of Arizona en de San Diego State University. Ze won de All-Mountain West Conference onderscheidingen tijdens de seizoenen 2012-13 en 2013-14. Ook leidde ze de Azteken naar hun eerste Mountain West Conference Championship in 2015. Kortom, deze meid weet wel hoe je een balletje moet slaan.

Paige was in verschillende tijdschriften te zien zoals de Sports Illustrated Swimsuit- editie en Golf Digest. Ook begon ze met het schrijven van een maandelijkse column in Golf Magazine. In juni 2022 werd de blondine de mooiste vrouw ter wereld’ genoemd in de Maxim’s 2022 Hot 100 lijst. Paige had al veel bereikt en wist inmiddels wel dat ze in de smaak viel bij de meeste mannen. Daarom heeft ze in januari 2023 een website gelanceerd waarop ze ‘interessante’ foto’s deelde. Alleen mensen die geabonneerd waren konden de inhoud zien.

De blondine duikt zonder kleding in een bad vol golfballen

Paige Spiranac heeft op Instagram bijna vier miljoen volgers en plaatst vooral pittige foto’s van haarzelf en natuurlijk wanneer ze in actie is op de golfbaan. Twee dagen geleden heeft de knappe sportvrouw een nieuwe foto geplaatst waarop ze zonder kleding te zien is, met alleen wat golfballen die haar lichaam bedekken. Onder de foto staat de caption ‘Got balls?⛳️ Paige X @lagolf’. Zoals verwacht stromen de likes achter elkaar binnen en we weten allemaal wel waarom. Bekijk hieronder de foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee)