Airbnb Chinese Muur

Een overnachting in deze pop-up van Airbnb zal ongetwijfeld één van jouw meest memorabele en romantische nachten ooit worden. Je zal namelijk ook de allereerste zijn die op een dusdanige manier overnacht op deze historische locatie. Eén van de torens op de wereldbekende muur zal voor een aantal nachten beschikbaar zijn om te overnachten. De kamer is voorzien van een romantisch bed voor jou en je meisje. Bovendien worden jullie verwend met een meergangendiner, een wandelroute bij zonsopgang en kalligrafielessen. De winactie is natuurlijk ook inclusief de vlucht.

Chinese Muur Airbnb MAN MAN Chinese Muur Airbnb MAN MAN Chinese Muur Airbnb MAN MAN Chinese Muur Airbnb MAN MAN

Meedoen

Via de website van Airbnb kan jij kans maken op deze onvergetelijke trip. Je dient voor 11 augustus een creatief antwoord te geven op de volgende vraag:

“Why is it more important now than ever to break down barriers between cultures? How would you want to build new connections?”

De gelukkige winnaars moeten hun agenda van 4 tot en met 8 september vrij houden. Er zullen namelijk vier winnaars bekend worden gemaakt die allen één avond met zijn of haar geliefde deze waanzinnige overnachting mogen beleven.