Oude fabriek wordt modern loft

Je moet er even flink voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook een prachtig huis op een even fijne locatie. De loft bevindt zich namelijk in de Jordaan, waar het altijd bruist en gezellig is. Met het omtoveren van de oude fabriek tot prachtige woonlocatie, is er gekeken naar wereldsteden als New York. Daar gebeurt dit al langer met leegstaande magazijnen en fabrieken. Een oude fabriek hoeft geen ouderwets loft te betekenen. In tegendeel: van binnen ziet de loft er ruim, modern en goed verzorgd uit.

oude fabriekoude fabriek

Luxe make-over

De loft is van alle gemakken voorzien. Zo heb je je eigen dakterras met uitzicht op de stad en een jacuzzi in je badkamer. Deze badkamer is extra licht doordat er dak-koepels zijn gebruikt bij de bouw van de loft. Bovendien heb je, indien je voor deze woning gaat, een grote woonkeuken met kookeiland en een ruime slaapkamer. De loft is hiermee een prachtige plek om als man te leven: midden in het centrum, veel ruimte voor jezelf en mooie extra’s. Bovendien is dit een woning die historische waarde heeft. Vroeger was deze fabriek namelijk in gebruik als een klokkengieterij.

oude fabriekoude fabriekloft

Nog eventjes doorsparen

Ben je een millennial en geïnteresseerd geraakt? Let dan vooral even op je uitgaven. Het is namelijk bekend geworden dat millenials meer geld uitgeven dan dat zij sparen. En voor deze loft zou je – waarschijnlijk – toch eerst nog even moeten door sparen. Het prijskaartje is namelijk op €849.000,- neergekomen. Wil jij meer ruimte en dichter aan het water wonen? Check dan vooral de Hollywood-achtige villa van je dromen die ook op Funda staat.

loftloftloft