Van bestelbus naar luxe camper? Zo gepiept!

Een camper kopen is leuk, maar zelf een camper maken is nóg leuker. Deze man heeft een prachtige camper gebouwd met alles erop en eraan. Maar vóórdat je dat hebt, moet je ontzettend veel werk uitvoeren aan de binnenkant.

Zo is de Sprinter normaal helemaal ingericht als personenbus of als werkbus. Er moest dus een hoop gebeuren om uiteindelijk te beginnen met het inrichten van de camper. Maar de man die deze camper heeft gemaakt, heeft er alles aan gedaan om een prachtige bus te maken.

before transformatie luxe camper

Camper met koelkast, douche en toilet

En de bedenker van dit interieur zou zo architect kunnen worden. Hij wist binnen heel weinig ruimte alles te plaatsen dat hij nodig zou hebben om een luxe trip met de camper te maken. De bus is helemaal gestript en de zijkanten zijn bekleed met houten platen. Bij de keuken heeft hij tegels weggewerkt, zodat de spetters van het koken niet op het hout zouden komen. Daarnaast heeft hij een prachtig tweepersoonsbed gebouwd, waar hij met gemak iemand bij kan laten liggen. Onder het bed vind je genoeg opbergruimte én een vies-koel combinatie. Zo kan hij op warme zomerdagen genieten van een lekker gekoeld drankje.

camper 1

Naast de koelkast staat een volledige douche waar ook een toilet in te vinden is. Ideaal wanneer je even wil zitten tijdens het douchen. Naast de douche hangt een tv waar Netflix op is aangesloten. Qua aansluiting is het sowieso goed geregeld: alles is perfect weggewerkt en er zijn genoeg stopcontacten om je mobiele apparaten op te laden.

complete camper

Deze bus heeft écht alles

Tot slot vind je nog een volledig ingerichte keuken én slaapbank. Hierdoor heb je écht alles wat je nodig hebt en het is ook nog eens perfect ingericht. Dus wil je zelf ook een bus ombouwen, dan is dit hét resultaat dat je graag zou willen.

keuken