Hakim Ziyech verdient bakken met geld bij Chelsea FC

Dat Hakim Ziyech een aardig zakcentje weet te verdienen met zijn balkunsten, dat verbaast niemand. En ook hij doet waar een professionele voetballer over het algemeen goed in is: zichzelf trakteren op waanzinnige dingen. Hij kan het zichzelf gemakkelijk veroorloven. Bij zijn overstap naar de Londense club heeft hij namelijk een flinke financiële stap gemaakt. Naar verluidt heeft hij een salaris van zo’n 100.000 Britse ponden per week. Dit is omgerekend een wekelijks salaris van ongeveer 112.000 euro. Niet mis.

Natuurlijk weet hij wel hoe hij dit kan uitgeven. Zo kocht hij na een flinke loonsverhoging deze waanzinnige villa aan het water. Ook verwende hij zichzelf afgelopen juli met een gloednieuwe Audi RS 6-R, een auto waarvoor hij even 300.000 euro neerlegde.

Je kan wel stellen dat dit een waanzinnig sportieve bak is. Maar Hakim Ziyech zou Hakim Ziyech niet zijn als ie ook een enorm luxe bolide zou aanschaffen. Zo gezegd, zo gedaan.

De sterspeler koopt een Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Ziyech heeft dus een nieuwe bak op de oprit staan; en wat voor één. Het betreft een Rolls-Royce Cullinan Black Badge van VDM Cars. Luxer dat dit bestaat bijna niet.

De nieuwe Rolls-Royce Cullinan Black Badge heeft maar liefst 600 pk onder de kap, afkomstig van de 6.75-liter V12. Als Hakim even zin heeft om het gas flink in te trappen, dan zal hij ook binnen slechts 4.9 seconden op de 100 kilometer per uur zitten. De PIMP-waardige bolide beschikt over 24″-velgen van Vossen, wat vrij opmerkelijk is. Maar hoeveel heeft de beste man hemzelf hiervoor betaald?

De aanschaf van deze dikke bak kostte hem 415.225 euro. Ja, dat is een bizar bedrag. Echter heeft Hakim dit met zijn astronomische salaris binnen 4 weken weer terugverdiend.

Ook andere voetballers vinden het lekker om een toffe bak onder de kont te hebben. Zo schafte de 18-jarige PSV-speler Mohamed Ihattaren deze auto t.w.v. 200.000 euro aan.