1 Beliani Miami Whirlpool – €399,-

Waan je als een prins in Miami in deze luxe whirlpool van bol.com. Trek je babyroze zwembroek aan, nodig je vrienden uit en steek de ogen uit de kop van je buren terwijl zij vanaf het zolderraampje je luxe tuin in kijken. En dat voor maar €399,-.

Shop hem hier:

jacuzzi man man

Beliani Miami - Whirlpool - Leatheroid (kunstleer) - zwart

Beliani €399 Shop nu

2 Intex Pure Spa Octagon – €469,-

Pure wellness in je eigen tuin. Het wordt misschien wat krap, maar met 8 vrienden genieten jullie van je biertje onder de ondergaande zon in deze Octagon, totdat jullie handen zo verrimpeld zijn als die van je opa.

Shop hem hier:

jacuzzi man man 2

Intex PureSpa octagon jacuzzi

Intex €469 Shop nu

3 AquaParx Spa jacuzzi – €369,95

1/5 van je maandsalaris en deze parel staat te schitteren in je tuin. Ogen dicht, cocktail erbij en dromen over die ene tropische droombestemming waar je altijd al een keer heen wilde. Met deze jacuzzi haal je die droombestemming naar je eigen tuin voor een prikkie.

Shop hem hier:

opblaasbare-jacuzzi-prikkie-manman

AquaParx Spa Jacuzzi AP550 SPA

AquaParx €370 Shop nu

4 AquaMax opblaasbare jacuzzi – €349,95

Hier moet je snel bij zijn, want deze actie geldt nog maar een paar uur. 120 waterstralen die aanvoelen als een massage, water dat verwarmt wordt tot 40 graden zodat je het hele jaar door kunt doen alsof je je op tropische bodem begeeft. Kleine ruimte of klein budget? Dit is nu geen belemmering meer om een mini spa te van je tuin te maken.

Shop hem hier:

opblaasbare-jacuzzi-luxe-manman

AquaMax Opblaasbare Jacuzzi

AquaMax €350 Shop nu

 5 Intex Pure Spa Plus+ – €599,-

Bubbelen tot de max. Voetjes laten bubbelen terwijl je gespierde torso bruin kleurt in de zomerse zon. Deze jacuzzi kan jou en vijf vrienden op de rand laten zitten zonder dat hij inklapt. In de avond zak je onder water en laat je je hoofd rusten op een van de twee hoofdkussens. Biertje in de hand, muziekje erbij en een goed gesprek, met deze jacuzzi zijn jullie klaar voor de zwoele zomeravonden.

Shop hem hier:

opblaasbare-jacuzzi-zespersoons-manman

Intex Pure Spa PLUS+

Intex €599 Shop nu

We hoeven niet te wachten tot de Aldi zijn spotgoedkope jacuzzi weer op voorraad heeft, want met een van deze opblaasbare jacuzzi’s upgrade jij jouw tuin morgen nog tot een luxe paradijs.