10 online outlets van Nederland

Je bent een kledingliefhebber en hebt het liefst zoveel mogelijk kleding. Daarom is het misschien niet handig elke keer de volle mep te betalen. Maar om nou elk weekend naar Bataviastad of Designer outlet Roermond te gaan, is ook weer een beetje overdreven. Gelukkig leven we in een online wereld, dus zijn er genoeg outlets online te vinden. Daarom hebben wij tien vette online outlet stores op een rijtje gezet:

Mango online outlet

Wie voor een prikkie mooie kleding wil hebben, hoeft niet te wachten tot de sale-periodes. Mango heeft namelijk haar eigen online outlet, waar je het gehele jaar door met sale kan kopen. Zo hoef je dus niet meer te wachten tot juni of december om te slagen bij de Mango. Koop hier dan ook een paar mooie pantalons voor een prikkie, zodat jij altijd de smart-casual look rockt.

Bestsecret

Een online outlet die vele merken waarborgt, waaronder Mont Blanc, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Adidas en nog veel meer. Van een korting van 80% hoef je hier dan ook niet raar op te kijken, zij strooien met hoge kortingspercentages. Ideaal dus om mooie merkkleding voor een zacht prijsje aan te schaffen. Wat wel een nadeel is, je moet uitgenodigd worden om lid te worden voor de website. Gelukkig hebben wij de link voor je, check hoe je lid wordt van Bestsecret.

online outlet

Otrium

Heeft hetzelfde idee als Bestsecret, alleen is het wat minder uitgebreid qua aanbod. Zo vind je hier merken als, NoLabel, Floris van Bommel, Scotch & Soda, Hackett en nog enkele andere. Allemaal merken die hun status bewezen hebben. Voor Otrium moet jij ook een account aanmaken, alleen dit keer kan jij je er gewoon voor inschrijven. Een mooie pantalon van NoLabel voor €35,- of een trui van Hackett voor €50,- zijn de normaalste zaak van de wereld hier. Otrium is dan ook de perfecte outlet voor de smart casual look.

Dress-for-less

Een online only outlet met diverse merken in het aanbod. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Pepe jeans en nog vele andere. Voornamelijk veel A-merken in het middensegment zijn hier online te vinden. Dus mocht jij opzoek zijn naar een mooie sweater van Tommy of een paar onderbroeken van Calvin Klein, ben je hier aan het goede adres. Dress-for-less is dan ook het perfecte uitstapje wanneer je veel van dit soort merken draagt.

Zalando-lounge

Iedereen is wel bekend met Zalando, maar Zalando-lounge is wat minder bekend. Op deze online outlet vind je merken die ook te zien zijn op hun eigen website, alleen dan met kortingen tot 80%. Zo verschijnt regelmatig Versace op hun outlet of Dolce & Gabanna. Het grote verschil tussen deze website en de andere online outlets: zij stellen de merken maar voor een bepaalde periode beschikbaar en elke dag verschijnen er maar een bepaald aantal merken online. Slimme move van Zalando, want hierdoor zit jij toch elke dag te spieken of er iets leuks online komt. Iets wat zeker de moeite waard is om aan te schaffen, zijn sieraden en horloges. Ketting met een diemant voor €90 in plaats van €500 is iets wat je regelmatig langs ziet komen.

online outlet
Foto Instagram: zalandolounge

Timberland

Wie is er niet opgevoed met de Timberland schoenen? Gelukkig zijn deze classics nog steeds hip en is er ook nog eens een online outlet van. Dubbel feest voor ons dus. Classic Timberland boots met korting verkrijgen zijn dan ook nooit een slecht idee. Op hun outlet vind je naast schoenen, ook accessoires en kleding. Reden genoeg voor een bezoekje.

G-Star online outlet

Voorheen was er alleen een fysieke G-Star outlet, maar nu is er ook een online te vinden. Jeans voor €40, T-shirts voor €15 en truien voor €25, kleding van deze kwaliteit voor relatief lage prijzen. Een betere deal online vind je bijna niet. Daarnaast mocht jij het liever even in je handen hebben, er is ook een fysieke outlet. Om toegang te krijgen tot deze mooie deals, moet jij je wel weer inschrijven

Vente-exclusive

Weer één in het rijtje van BestSecret en Otrium, alleen dit keer met wat minder grote merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als United Colours of Benetton, 7 for all mankind of Timberland. Minder merken dan de andere online outlets, maar zeker een bezoekje waard. Want mooie basics voor een lage prijs zijn altijd welkom! Verrassing: ook voor deze website moet jij weer een account aanmaken.

Limango-outlet

Limango-outlet is een online outlet only waar je verscheidende merken kan vinden. Denk aan merken als Protest, DC, Helly Hansen, Lee en nog veel meer. Allemaal vrij degelijke merken die je een paar jaar geleden veel over de straat zag gaan. Tegenwoordig iets minder in de mode, maar ze hebben nog steeds enkele pareltjes op de outlet staan. Hier shop jij dan ook voornamelijk al je outdoor artikelen.

De Bijenkorf online outlet

Iets wat redelijk onbekend is, maar ook de Bijenkorf heeft een online outlet. In de outlet plaatsen zij vaak de laatste stuks van een artikel op met een bepaald kortingspercentage. Het is goed zoeken en wat geluk hebben, maar dan heb je wel een absoluut A-merk voor een fijne prijs. Bijkomend voordeel is dat iedereen bekend is met de Bijenkorf en het een grote naam is in Nederland. Waardoor zij geen troep aanbieden of artikelen met een foutje erin.

online outlet
Foto Instagram: dekbijenkorf_man

Toch liever even fysiek shoppen? Even lekker een dagje door de stad slenteren, winkeltje in en uit, lekker lunchen of eten, heerlijk. Om eens van je vaste route af te dwalen, kan je deze vette kledingwinkels in Amsterdam of kledingwinkels in Utrecht checken.