Omgebouwde kerken zijn droomwoning waardig

Sommige mensen moeten er niet aan denken om in een oude kerk te wonen. Koud, weinig sfeer, oud. Veel designers zouden het niet zo snel zien zitten om moderne meubels te combineren met de klassieke elementen van een kerk. Maar de vermenging van deze twee werkt perfect. Na het zien van deze waanzinnige omgebouwde kerken begrijp je waarom.

omgebouwde-kerken-woonkamer-MANMAN omgebouwde-kerken-binnenkant-MANMAN omgebouwde-kerken-inspiratie-MANMAN omgebouwde-kerken-binnen-MANMAN omgebouwde-kerken-trap-MANMAN omgebouwde-kerken-MANMAN omgebouwde-kerken-interieur-MANMAN omgebouwde-kerken-keuken-MANMAN

Het renoveren van een kerk valt samen met unieke uitdagingen. Kerken zijn nu eenmaal oude gebouwen, dus het zal veel tijd kosten om zo’n enorm gebouw om te toveren tot je droomhuis. Maar stel je eens voor, je slaat de dubbele deuren van je huis open en stapt binnen in een onwijs vette ruimte, waar het licht door de gekleurde glas-in-lood ramen komt en het plafond waanzinnig is. Dat zijn die uitdagingen van de verbouwing meer dan waard.

Kijk vooral ook even naar dit oude fort dat is omgebouwd tot ultiem mannenhuis.