Het evenement wordt georganiseerd tijdens de Modefabriek dat op 8 en 9 juli plaatsvindt. Dit unieke evenement is gericht op het samenkomen en connecten van nieuwe generatie merken, die allemaal dezelfde interesses delen.

De Modefabriek

De Modefabriek is een inspirerend modehandelsevenement in Amsterdam. Vandaag de dag is de Modefabriek een combinatie van merkpresentaties, exposities, winkels, gesprekken, eten en drinken, muziek – en nog meer. Creativiteit zit in het DNA van Modefabriek en dit is ook overal in terug te zien. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd met de intentie op ontspanning en vriendelijkheid. Rondom alle business is dit een moment waar het even gaat om de mensen en niet zozeer om de business tussen bedrijven. Dit is ook weer te zien in hun slogan: Modefabriek is More dan Mode.

OFF_SOUTH

Op 8 juli organiseert de Modefabriek het evenement: OFF_SOUTH. Zoals als aangegeven is dit een plek waar het gaat om persoonlijke connectie. Je weet wat ze zeggen: ‘sharing is caring’. Op dit evenement zijn er veel verschillende merken te vinden. Wij maakten een selectie van toffe herenmerken die hier ook aanwezig zullen zijn.

Only & Sons

Dit ambitieuze mannenmerk is een merk met veel stijl. Ze hebben een groot assortiment en worden online veel verkocht. Hierbij streven ze vooral naar kwalitatief goede producten die kunnen worden aangeboden tegen aanzienlijke prijzen. Ze richten zich vooral op de moderne man die gevoel heeft van stijl en zich modebewust zijn kledingkeuzes maakt.

Only & Sons
Foto Instagram: onlyandsons_official

Buddha to Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en een betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit. Nu is het een groot accessoire-merk die voor veel mensen al wel bekend is. Stijlvol en top-kwaliteit.

Buddha to Buddha
Foto Instagram: officialbuddhatobuddha

Björn Borg footwear

Je kent het merk vast en zeker wel. Van tennislegende tot aan wereldwijd sportmerk. Met en bekend merk als Björn Borg moet het zeker goed zitten. Naast alle outfits is er nu ook de footwear om de outfit helemaal compleet te maken.

Bjorn Borg
Foto Instagram: bjornborgfootwear

Champion

 Lijkt met de dag groter te worden. Dit grote merk begon in Amerika als echt sportmerk. Tegenwoordig is het mer allround en bieden ze ook veel stijlitems aan voor in het dagelijkse leven. Champion trekt niet alleen de aandacht en focus op zichzelf, maar veel op anderen. Graag gaan ze samenwerkingen aan met andere grote merken. Met dank aan deze collabs trekken ze juist aandacht en is Champion weer een veel besproken merk.

Champion
Foto Instagram: Champion

Minimum

Het Deense merk dat klein begon als herenmerk, maar nu al goed haar vleugel spreidt en aan het doorontwikkelen is. In de stad Aarhus werden de eerste schetsen gemaakt, maar vandaag de dag is het een merk dat wereldwijd wordt aangeboden. Met rum 70 werknemers kunnen we toch ook wel stellen dat het een prima ontwikkeld kledingmerk is.

Minimum
Foto Instagram: minimum_fashion

Zie hier welke merken er nog meer aanwezig zullen zijn:

OFF_SOUTH

Zoals je kunt zien zullen er flink wat mensen met stands, kennis, inspiratie en creativiteit rondlopen. Naast het leuke evenement moeten we de afsluiter ook zeker niet vergeten. Er wordt namelijk voor een BBQ en borrel gezorgd om de dag goed af te sluiten.

Dus, ben jij geïnteresseerd in mode en de merken, reserveer dan je gratis ticket en kom even langs!