Nieuwe films die in februari 2020 in de bioscoop komen

Mocht jij nieuw beeldmateriaal zoeken om te kijken in februari, dan is de keuze enorm. Niet alleen komen er wekelijks genoeg titels nieuw op Netflix, ook in de bioscoop vind je veel films. Het aanbod is deze maand erg gevarieerd. Van een tijdloze kinderfilm in een nieuw jasje tot een regelrechte horror; februari wordt een echte filmmaand. Dit zijn de films die in februari in de bioscoop worden verwacht en jij niet mag missen.

The Lodge

Deze horrorfilm geeft je kippenvel; en dat komt niet alleen door de setting. In The Lodge gaat een jonge vrouw samen met haar nieuwe vriend en zijn twee kinderen op vakantie. Ze belanden in een koude, verlaten berghut die aan een groot meer grenst. Wanneer de man plotseling weg moet, laat hij zijn vriendin en kinderen met elkaar achter. Al gauw zijn de drie ingesneeuwd. Het wordt vlug duidelijk dat de twee kinderen hun nieuwe stiefmoeder niet mogen. Dit is echter niet haar grootste probleem: de hut wordt geteisterd door bovennatuurlijke krachten en ze krijgt te maken met geesten uit haar verleden. Hoe de spannende horror afloopt is vanaf 6 februari in de bioscoop te zien.

 

Blue Story

In deze Britse film komen Marco en Timmy tegenover elkaar te staan. De twee zijn beste vrienden en wonen allebei in verschillende wijken van Londen. Marco wordt in de film in elkaar geslagen door een vriend van Timmy. Dit heeft al gauw vergaande gevolgen voor de beide vrienden. Ze raken namelijk verwikkeld in een bendeoorlog met elkaar. De film wordt geregisseerd door de rapper Rapman. Hij heeft de film niet alleen geregisseerd, maar vertelt al rappend ook delen van het verhaal. Ook Blue Story is vanaf 6 februari in de bioscoop te zien.

 

Kruimeltje

De originele kruimeltje is waarschijnlijk voor velen een jeugdsentiment. In de oorspronkelijke film is de Rotterdamse straatjongen Kruimeltje op zoek naar zijn ouders. In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje terug. Ditmaal woont hij met zijn ouders in een luxe villa. Het bestaan in de villa is saai. Dus trekt Kruimeltje er op uit, op zoek naar avontuur. Het duurt echter niet lang voordat hij in problemen verzeilt raakt en samen met het meisje Anna wordt ontvoerd. Voor iedereen die de magie van het origineel nog eens wil beleven, of die een broertje, zusje, neefje, nichtje of kind heeft, is Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn vanaf 5 februari in de bioscoop.

 

The Gentlemen

Eerder raadden we The Gentlemen al aan als tip. In februari is het dan eindelijk zover. Matthew McConaughey speelt de rol van Mickey Pearson, een drugshandelaar. Micky besluit om met pensioen te gaan en zijn aandeel in de drugswereld over te dragen aan een opvolger. Wat volgt is een film vol met actie, geweld en bedrog. Er zijn namelijk genoeg geïnteresseerden, die elkaar te slim af proberen te zijn. Andere rollen zijn er voor Colin Farrell, Hugh Grant en Charlie Hunham. Vanaf 20 februari is The Gentlemen in de bioscoop te zien.