Jennifer Lopez in The Mother

Jennifer Lopez is zeer succesvol door al haar geweldige prestaties. Ze acteert, zingt, danst en is modeontwerpster. Je kan deze dame echt een alleskunner noemen! Sinds 1995 heeft ze in diverse films gespeeld zoals Money Train, Enough, The Boy Next Door. Recent heeft Jennifer Lopez de hoofdrol van de film The Mother weten te bemachtigen, welke wat betreft de kijkcijfers een enorm succes is op Netflix. De film heeft het beste openingsweekend beet voor een Netflix-film in 2023 en heeft maar liefst 83,71 miljoen bekeken uren in enkele dagen.

 

Staat op de nummer één in 84 landen

Jennifer Lopez speelt de hoofdrol, een dame die bekend staat als een gezochte huurmoordenaar. Ze is op de vlucht en moet haar schuilplaats verlaten om haar dochter te kunnen beschermen  tegen criminelen.

Film met Jennifer Lopez is groot succes op Netflix

De film is geregisseerd door Niki Caro en staat op de nummer één in 84 landen. Echter is niet iedereen positief. Zo krijgt The Mother op Rotten Tomatoes een Tomatometer van slechts 44%. De ‘normale’ kijker is wat positiever en geeft de film een Audience Score van 71%.

Ook de reacties op Twitter lopen uiteen. Veel mensen raden de film aan en vinden dat Jennifer Lopez een knap staaltje acteerwerk heeft geleverd. Andere mensen vonden de film daarentegen zo slecht dat zij hem na 30 minuten afgezet hebben. De film is nu te bekijken op Netflix.