Avatar: ‘The Way of Water’

Tien jaar na het origineel is de nieuwe Avatar-film ‘The Way of Water’ eindelijk uitgekomen en wij kunnen ons geluk niet op. Het vervolg gaat over Jake Sully, die samen met zijn nieuwe familie op de extra solaire maan Pandora woont. Maar wanneer er een bekende dreiging uit de eerste film terugkeert, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van de Na’vi-race om hun thuis te kunnen beschermen.

De cast van Avatar: The Way of Water bestaat uit vele bekende gezichten uit de originele film, zoals Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver en Stephan Lang. Daarnaast gaan we ook kennis maken met een aantal nieuwe acteurs en actrices. Zo spelen Kate Winslet (Titanic)en Edie Falco (The Sopranos) ook een rol in deze film. Check hieronder de trailer, want – eerlijk is eerlijk – de nieuwe Avatar-film is echt weer fantastisch in elkaar gezet.

 

Nieuwe Avatar-film brengt meer geld op dan het origineel

Wij zijn niet de enige die van mening zijn dat de Avatar-film goed in elkaar is gezet. Want de film van James Cameron heeft in de eerst tien dagen na de release in de Verenigde Staten al  $ 253,7 miljoen opgebracht en dat is meer dan de originele film in 2009 in de eerste tien dagen verdiende. ‘Avatar’ verdiende in de eerste tien dagen namelijk $ 212,7 miljoen en is uiteindelijk de meest opbrengende film aller tijden geworden met meer dan $ 2,9 miljard opbrengst. Er zijn dus hele grote kansen voor het vervolg van de beroemde film.

Avatar: The Way of Water is met een opbrengst van $855 miljoen over de hele wereld op dit moment de twee na best scorende film in de wereld. De film staat nu namelijk nog achter  ‘Top Gun: Maverick’ en ‘Jurassic Word Dominion’. Of dit nog lang zo zal blijven is nog maar de vraag, aangezien de film pas net een aantal dagen in de bioscoop speelt.

Er komen nog drie nieuwe Avatar-films aan

Mocht je Avatar: The Way of Water al hebben gezien, dan hebben we goed nieuws voor je: er zitten namelijk nog drie delen aan te komen. Zo staat ‘Avatar 3: The Seed Bearer’ in 2024 gepland, staat ‘Avatar 4: The Tulkun Rider’ in 2026 gepland en staat het vijfde deel ‘Avatar 5: The Quest For Eywa’ in 2028 gepland. Zo hebben we iedere twee jaar dus iets om naar uit te kijken.